Всі категорії
Додати товар

Гель для вмивання з 2% саліцилової кислоти, схильної до акне transparent-lab blemish...

639 грн -7% 600 грн
Опис

У залишку більше половини.
Відкритий 1 лютого, термін після відкриття 12 місяців.

Blemish Control BHA Cleanser — очисник для вікової шкіри, схильної до акне. Очисний гель, спеціально розроблений для вікової шкіри, схильної до акне, запальних елементів, комедонів та недоліків. Завдяки ексклюзивній формулі на основі саліцилової кислоти (ВНА) засіб проникає глибоко в пори, аби ретельно очистити шкіру. Видаляє забруднення та надлишок шкірного сала, не пересушуючи шкіру та не викликаючи почервоніння чи подразнення. Амінокислоти, гліцерин і низький вміст поверхнево-активних речовин забезпечують ефективність процесу очищення, не змінюючи природний баланс шкіри, залишаючи її м’якою, зволоженою та сяючою.

Активні компоненти:

- Саліцилова кислота 2%. Кератолітик, сприяє розщепленню та виведенню сального секрету та вмісту закупорених пор. Чинить антисептичну та протизапальну дію.

- Гліцерин 5%. Компонент, що необхідний для нормального функціонування захисного бар'єра шкіри. Діє як сигнальна молекула та сприяє нормальному чотирьохетапному процесу дозрівання клітин епідермісу.

- Комплекс амінокислот 1%. Бере участь у синтезі колагену та еластину, надає антиоксидантний захист та зміцнення захисного бар'єра шкіри.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 150мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?