Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Антивікова пінка для вмивання в наборі o hui the first geniture foam cleanser set

2850 грн
Опис

Набір пінки для вмивання антивікової серії O Hui The First містить систему преміум-люксу The First Cell Revolution, що поєднує в собі рекомбінантний (тобто отриманий за допомогою генної інженерії) людський білок стовбурових клітин і похідні гесперидину, що відповідає за еластичність капілярів та підвищення їх тонусу. Інноваційна розробка проти старіння шкіри, з концепцією профілактики хроностаріння шкіри. Активно покращує здоровий стан шкіри, змушуючи її виглядати молодшою і почуватися еластичною.

Пінка для вмивання The First Geniture Foam Cleanser

Делікатне очищення без почуття стягнутості, подразнення, сухості. Продукт розроблений спеціально для сухої, роздратованої, проблемної та гіперчутливої шкіри, схильної до запалень та лущення.

Пінка якісно, але делікатно видаляє забруднення з поверхні шкіри, не порушуючи природний водно-ліпідний шар епідермісу. Натуральні рослинні екстракти мають протизапальну, заспокійливу та регенеруючу дію, допомагають запобігти порушенню гідробалансу шкіри, захищають її від негативного впливу навколишнього середовища.

Пінка OHUI The First Geniture Foam Cleanser не містить агресивних миючих речовин та шкідливих компонентів.

Есенція The First Geniture Cell Essential Source

Концентрована есенція O Hui The First Cell Essential Source відновлює, омолоджує шкіру, легко проникає у глибину тканин, діє на молекулярному рівні.

Стовбурові клітини замінюють пошкоджені або загиблі клітини, активізують регенерацію тканин, стимулюють вироблення колагену, освітлюють пігментні плями, коригують контури обличчя, нейтралізують активність вільних радикалів.

Крім цього розгладжують дрібні і скорочують глибокі зморшки, підвищують опір дерми до руйнівного впливу ультрафіолетового випромінювання та інших несприятливих факторів навколишнього середовища, ідеально вирівнюють рельєф і тон шкірного покриву, роблять його рівним і молодшим.

Основні діючі інгредієнти:

Стовбурові клітини рослин, що імітують 19 видів людського білка, створюють каркас шкіри, гальмуючи процеси її в'янення. 11 різноманітних пептидів, омолоджування, еластичність, прискорення процесів оновлення та регенерації. Варіації пептидів змінюються в залежності від інтенсивності засобів, ось цей набір є у складі дуже інтенсивного крему для шкіри навколо очей, rh-oligopeptide-1, rh-polypeptide-8, rh-polypeptide-9, rh-polypeptide-1, rh-polypeptide -26, rh-polypeptide-17, sh-oligopeptide-14, sh-polypeptide-8, sh-polypeptide-18, sh-polypeptide-36. Екстракти рослин.

1. The First Geniture Foam Cleanser 200ml
2. The First Geniture Foam Cleanser 80ml
3. The First Geniture Cell Essential Source 22ml

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Золотистий
Розмір:
  • 200мл
  • 20мл
Класифікація:
Елітна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження