Всі категорії
Додати товар

Пінка для очищення пор etude house baking powder pore cleansing foam - 160 мл

275 грн
Опис

Корейська пінка для вмивання «Етюд Хаус» - це ретельне, глибоке очищення та ефективне звуження пір. Містить спеціальні речовини, що справляються з декоративною косметикою, пилом, брудом, себумом, закупорками. Очищає шкіру дбайливо, не порушуючи ліпідний шар та жировий баланс епітелію. Надає обличчю свіжого вигляду, робить його чистим, доглянутим.

Натуральний склад пінки Etude House Baking Powder Pore Cleansing Foam містить такі активні компоненти:

мікрогранули целюлози - природного походження речовина, наділена здатністю проникати в пори та виштовхувати з них бруд;

молочна кислота - натуральний актив з м'якою дію, що відлущує. Живить мікроелементами, розчиняє залишки шкірного сала, надає обличчю матовості, робить його гладким і ніжним. Відноситься до розряду природних пілінгуючих речовин екстрам'яким впливом;

олії лимонна та апельсинова - борються із запаленням, допомагають знизити активність роботи сальних залоз і прибрати надлишки себуму. Натуральна олія лимона має легкий освітлюючий ефект, вирівнює тон шкіри, робить його однорідним, освітлює сліди акне;

харчова сода - природна речовина з високою властивістю, що чистить. Позбавляє чорних крапок, видаляє залишки будь-яких забруднень із поверхні епітелію. Чи не є абразивом, тому не пошкоджує верхній шар епідермісу. Має нейтральний ph, завдяки чому не змінює водно-жировий баланс дерми.

Корейська пінка проти прищів і для звуження пір має три дії:

очищення;

легкий пілінг;

делікатне скрабування.

Засіб для вмивання повністю видаляє навіть агресивний макіяж. Чи не дратує чутливу шкіру. Чи не сушить, не викликає лущення.

Спосіб застосування: використовувати вранці та ввечері (або при необхідності 2-3 рази на тиждень. Залежить від стану шкіри) під час вмивання.

Об'єм: 160 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?