Всі категорії
Додати товар

Пілінг- скатка для обличчя matcha

110 грн -10% 100 грн
Опис

Пілінг-скатка LAIKOU MATCHA Peeling Gel на основі екстракту зеленого чаю Матча з алое і гіалуроновою кислотою, 60 мл

Пілінг-скатка - це сучасна заміна скрабів, звичайних пілінгів та інших засобів, покликаних видаляти відмерлі клітини, очищати пори, рятувати шкіру від надлишків жиру. Перевага скатки у тому, що вона абсолютно не травмує шкіру, на відміну від деяких агресивних скрабів, які здатні травмувати, дряпати шкіру через великі абразивні частинки в складі, і, як наслідок - шкіра починає лущитися. Пілінг-скатка дуже дбайливо, але, в той же час, досить ефективно очищує пори, видаляє відмерлі клітини і надлишки шкірного сала, шліфує поверхню шкіри, вирівнюючи тон обличчя, і, звільняючи закупорені пори. Окрім того, що скатка ефективно очищує шкіру, вона має масажну дію, завдяки чому поліпшується кровообіг, стимулюється регенерація клітин шкіри. Після застосування косметичного засобу, стягуються пори, обличчя стає свіжим та оксамитовим.

Пілінг-скатка LAIKOU MATCHA Peeling Gel володіє відлущуючими та очисними властивостями, зволожує, тонізує, стимулює регенерацію, вирівнює рельєф і колір шкіри. Ідеально підходить для комбінованої і жирної шкіри.

Екстракт зеленого чаю Матча відомий своїми антиоксидантними властивостями. Містить високу кількість поліфенолів, ксантинів. Ксантини, представлені в зеленому чаї кофеїном і теоброміном, надають протизапальний ефект. Зелений чай захищає шкіру від старіння та пошкодження сонячними UVB-променями. Стимулює кровообіг, сприяє розщепленню підшкірного жиру, готує шкіру для подальшого вбирання речовин.

Порошок матчі також містить високу кількість хлорофілу, завдяки чому пілінг-скатка з екстрактом зеленого чаю Матча має ніжно зелений колір.

Екстракт алое вера чудово заспокоює і допомагає зменшити запалення шкіри, містить безліч антиоксидантів, включаючи бета-каротин, вітаміни С і Е, які допомагають поліпшити природний тонус шкіри і зберегти її зволоженою та пружною на довгий час.

Гіалуронова кислота, під час процедури пілінгу, проникає в глибокі шари епітелію, насичує клітини вологою, підвищує пружність, робить шкіру гладкою та насиченою.

Спосіб застосування: Використовувати 2-3 рази на тиждень. Нанести на очищену, суху шкіру і, обережними круговими рухами, помасажувати обличчя, уникаючи області навколо очей та губ. Опісля змити водою.

Об'єм: 60 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 60мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна
Продавець
tan1984
tan1984
Нововолинськ
0% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?