Всі категорії
Додати товар

М’який очищувальний гель bio phyto

980 грн
Опис

М’який очищувальний гель BIO PHYTO (pH 5,0-6,0) — бестселер та засіб-хіт CHRISTINA, який ідеально підійде для делікатного та якісного очищення шкіри!

Ефективно видаляє залишки шкірного сала, макіяжу та бруду, готуючи шкіру до наступних етапів домашнього догляду. Усуває відчуття дискомфорту та жирний блиск. Заспокоює та освіжає шкіру.

Містить екстракти цілющих рослин: екстракт гамамелісу має потужну протизапальну та антимікробну дію; екстракт огірка має антисептичну та себорегулювальну дію, зволожує та живить шкіру; екстракт камелії сіненсіс стимулює вироблення колагену, загоює рани, усуває надмірне виділення жиру. Гліцерин у складі забезпечує зволоження шкіри у тандемі з водою, а лимонна кислота надає свіжість та освітлює шкіру.

Має м’яку консистенцію та ніжний приємний аромат, економічний у застосуванні.

Показання до застосування засобу: купероз, гіперкератоз, гіперпігментація, акне, розширені пори, жирний блиск, чутливість.

Призначений для жирної, нормальної та комбінованої шкіри. Підходить для застосування під час вагітності та в період лактації завдяки безпечному якісному складу.

Особливість засобів лінії BIO PHYTO — у поєднанні компонентів, яке допомагає шкірі впоратися з агресивним впливом факторів навколишнього середовища. При регулярному використанні шкіра матиме сяючий та живий вигляд!
ЗАСТОСУВАННЯ
Нанести масажними рухами на шкіру обличчя та шиї. Ретельно змити теплою водою.

Ціна:
250 мл - 980 грн
500 мл - 1510 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • 250мл
  • 500мл
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна
Призначення:
Антиакне Матуюче Тонізуюче
Продавець
svetilnik11
svetilnik11
Супер-продавець
Харків
82% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?