Всі категорії
Додати товар

Пінка для глибокого очищення шкіри обличчя etude baking powder b.b deep cleansing foam, 160г

270 грн
Опис

Пінка призначена для ефективного очищення шкіри від забруднень та стійкої косметики, у тому числі і BB-кремів, залишає після використання приємне відчуття чистоти, при цьому не пересушує та не стягує шкіру. Пінка видаляє продукти життєдіяльності сальних залоз, поступово нормалізує їхню роботу, знижує вироблення шкірного сала і впливає на основні причини розвитку запалень, запобігаючи їх появі.

Засіб допоможе позбутися запалень і висипань, звузить пори та вирівняє мікрорельєф шкіри. Текстура продукту дуже густа, що сприяє його економії, достатньо однієї горошини, щоб вона перетворилася на пишну піну.

Пінка має матуючий ефект, залишаючи тільки природне здорове сяйво, допомагає зменшити видимість пор. Очищаючий комплекс не тільки витягує і розчиняє забруднення, але так само відлущує ороговілий шар клітин і освітлює почервоніння. Засіб чудово взаємодіє з будь-яким типом шкіри, у тому числі з чутливою та схильною до висипання.

Засіб на основі соди, олій лимона і апельсина ефективно позбавляє шкіру від забруднень, залишків ВВ-крему і іншої декоративної косметики. Пінка знищує хвороботворні бактерії, перешкоджає забиванню пор і виникненню прищів.

В складі пінки:

Сода - повертає шкірі гладкість, ніжність та молодість. Потужний антисептик допомагає пом'якшити і інтенсивно очистити шкіру. Активно використовується в пілінгах і скрабах завдяки вираженій відлущуючій здатності, знімає подразнення. Наявність нейтрального pH та хімічних властивостей забезпечують універсальність використання - сода підходить для шкіри будь-якого типу.
Бетаїн - активно зволожує, має кондиціонуючу дію, знімає подразнення шкіри, знижує руйнівну дію поверхнево-активних речовин, сприяє збільшенню їх в обсязі та стабілізує піну, підсилює кондиціонуючу дію інших компонентів і сам є непоганим кондиціонером, надає поверхневий вплив на шкіру, покращуючи її зовнішній вигляд.
Екстракт рису - чудово справляється з дефектами шкіри. Має зволожуючу, протизапальну, пом'якшувальну і відновлюючу дію. Він допомагає боротися з пігментацією, добре очищує та відбілює шкіру, прискорює регенерацію тканин та сприяє розгладжуванню зморшок.
Гліцерин - добре притягує вологу і зберігає її в тканинах, позитивно впливає на метаболічні процеси, стимулює обмін речовин, створює бар'єр для мікробів, не дозволяє їм проникати в глибокі шари дерми, ліквідує висипання на шкірі, а також омолоджує.
Міристинова кислота - сприяє відновленню захисних властивостей шкіри. Застосовується у косметичних засобах з метою посилити проникнення у шкіру інших компонентів.
Молочна кислота - сприяє рівномірному відлущуванню мертвих клітин шкіри, вирівнює її структуру та рельєф, освіжає колір обличчя, стимулює процеси регенерації епідермісу, забезпечує ліфтинг-ефект за рахунок активізації вироблення колагену та еластину.
Пальмітінова кислота - підходить для зрілої та сухої шкіри. Вміст кислоти із віком зменшується, тому її необхідно регулярно поповнювати ззовні. Вона утворює тонку та легку захисну плівку на шкірі, відновлює пошкодження.
Стеаринова кислота - глибоко зволожує шкіру, запобігаючи зневодненню, має протизапальну та заспокійливу дію, захищає від шкідливого ультрафіолетового випромінювання.

160 г.

Термін придатності: 2026.06
Виробництво: Південна Корея.

В наявності пробнички цієї пінки, 4 г - ціна 14 грн./шт

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Всі типи

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?