Всі категорії
Додати товар

Глибоко очищуюча пінка для обличчя etude house baking powder pore cleansing foam, пробник 4г

14 грн
Опис

Глибоко очисна пінка для обличчя, яка поєднує у собі функції засобу для вмивання, демакіяжу і скрабу. Таку багатофункціональність забезпечує тріо з потужних антибактеріальних компонентів. Целюлоза мікрокристалічна абсорбує надлишки себуму і надає шкірі матовість. Молочна кислота відлущує ороговілі клітини і прискорює процеси відновлення, а сода пом'якшує шкіру і знімає запалення. Досить горошини засобу, щоб утворилася хмара густої і пружної піни, яка підбадьорить вас своїм яскравим цитрусовим ароматом.

*Мікрокристалічна целюлоза - натуральний компонент, який сприяє глибокому, але водночас делікатному очищенню пір від забруднень і ороговілих частинок, а також абсорбує надлишки шкірного жиру, надаючи шкірі чистоти і матовості.
*Міристинова кислота - пригнічує розвиток бактерій і грибків, відновлює захисні властивості шкіри, посилює проникнення в шкіру активних компонентів;
*Стеаринова кислота - очищає шкіру, сприяє видаленню шкірного сала і бруду, надає обличчю природного сяйва.
*Бікарбонат натрію (Питна сода) - потужний антисептик, допомагає пом'якшити й інтенсивно очистити шкіру. Активно використовується в пілінгах і скрабах завдяки вираженій відлущувальній здатності, знімає подразнення. Наявність нейтрального pH і хімічних властивостей забезпечують універсальність використання - сода підходить для шкіри будь-якого типу.

Особливості Etude House Baking Powder Pore Cleansing Foam:

- звужує розширені пори;
- підсушує запалення;
- бореться з сухістю і лущенням;
- м'яко освітлює пігментні плями, сліди від акне і вугрової висипки;
- мікроскопічні абразивні часточки усунуть ороговілий шар клітин;
- вирівнює тон і текстуру шкіри;
- підходить для шкіри всіх типів.

Термін придатності: 2026.01
Виробництво: Південна Корея.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?