Всі категорії
Додати товар

Очисний антиоксидантний гель avant skincare blue volcanic stone...

580 грн

розпродаж до 16 Травень

464 грн
Опис

Вартість на офіційному сайті по знижці 39.9 фунта (приблизно 2000 грн)

Наш м'який, не висушувальний очисний засіб для обличчя, відзначений нагородою Women&Home Clever Skincare Awards 2022 — «Найкращий очисний засіб для жирної шкіри», покликаний легко видалити надлишки олії, бруду та макіяжу, не залишаючи на шкірі відчуття жиру надмірного впливу. Очисний і антиоксидантний гель Blue Volcanic Stone, що містить коктейль з антибактеріальних, протизапальних і антиоксидантних екстрактів, як-от саліцилова кислота та вітамін Е, допомагає запобігти висипанню та заспокоїти подразнення. Ідеальний перший крок у вашому режимі догляду за шкірою.

М'який гель, що не висушує, легко видаляє надлишки олії, бруду та макіяжу, не залишаючи водночас відчуття пересихання шкіри. Очисний гель Blue Volcanic Stone Purifying & Antioxydising Cleansing Gel, що містить коктейль з антибактеріальних, протизапальних і антиоксидантних екстрактів, допомагає запобігти висипанню та заспокоїти подразнення. Ідеальний перший крок у вашому режимі догляду за шкірою.

Наука

Багате антиоксидантами, какао допомагає відновлювати клітини шкіри та нейтралізує шкідливі вільні радикали.

Пантенол, також відомий як провітамін B5, проникає в шкіру, зміцнюючи та прикрашаючи її своїми відновлювальними та заспокійливими властивостями. Мідь сприяє підвищенню еластичності, пружності та товщини шкіри, одночасно зменшуючи зморшки та гіперпігментацію.

- Спрямований на зміцнення й заспокоєння шкіри.

- Робить шкіру гладкою й шовковистою.

- Спрямований на боротьбу зі зморшками та гіперпігментацією.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?