Всі категорії
Додати товар

Колагеновий пілінг-скатка fortheskin collagen gommage peeling gel не тільки чудово...

330 грн
Опис

Колагеновий пілінг-скатка Fortheskin Collagen Gommage Peeling Gel не тільки чудово очищає, полірує та вилущує, але також надає омолоджуючий ліфтинг-ефект.

Пілінг целюлозного типу скочується прямо у вас на обличчі, запускаючи процеси оновлення та регенерації, покращує колір обличчя та дає активний очищаючий ефект.

Засіб підвищує пружність та еластичність шкіри, роблячи її зовнішній вигляд молодішим, свіжішим і здоровішим. Основні компоненти, що діють:

Гідролізований колаген (Hydrolyzed collagen) розгладжує та вирівнює шкіру, робить її пружною та еластичною, прибирає дрібні зморшки та освіжає. Має ранозагоювальну і заспокійливу дію, утримує вологу в глибоких шарах шкіри. Має регенеруючий ефект.

Екстракт гамамелісу (Hamamelis extract) має ліфтинг-ефект, має антикуперозну дію, нормалізує гідроліпідний баланс у шкірі, звужує пори, має протизапальну дію, заспокоює шкіру.

Екстракт зеленого чаю (Camelia sinensis leal extract) зволожує, тонізує і заспокоює шкіру, має загоювальні властивості, покращує колір обличчя.

Гідролат троянди (Rosa centiola flower water) зволожує, регенерує шкіру, розгладжує зморшки, у тому числі мімічні, підвищує еластичність шкіри, нормалізує секрецію сальних залоз, вирівнює тон шкіри, скорочує розмір пор.

Алантоїн (Allantoin) пом'якшує, інтенсивно зволожує шкіру, сприяє звуженню пор і нормалізації вироблення шкірного сала, має протизапальні властивості, заспокоює подразнену шкіру. Підходить для всіх типів шкіри.

об'єм 180 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Мас маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?