Всі категорії
Додати товар

Mini-kit vitamin energy міні-кіт вітамін енержі

850 грн
Опис

Вітамінізує зволожуючий крем 10 мл - містить мультивітамінний комплекс, молекулярну систему зволоження, енергетичний бустер з червоної водорості, який продовжує молодість клітин шкіри. Створює на шкірі депо дорогоцінної вологи, заряджає клітини енергією вітамінів і захищає від передчасного старіння. Крем швидко вбирається, не залишає відчуття тяжкості, ідеальний для основи під макіяж. Вітамінізована маска 10 мл - надає глибоке ревитализирующее дію і протягом короткого часу перетворює шкіру. Препарат активує енергетичний обмін, відновлює структурну цілісність різних шарів шкіри, нормалізує водний баланс. Маску можна наносити на шкіру на кілька хвилин, а також використовувати в якості нічного крему. Відновлюючий нічний крем 10 мл - Крем з багатим складом, але легкою текстурою підходить для всіх типів шкіри, крім жирної. Вітаміни E, C, B3, B5, B6, енергетичний бустер, екстракти півонії і лотоса стимулюють процеси омолодження, відновлюють життєві сили шкіри протягом ночі. Вранці обличчя виглядає свіжим і відпочив. Крем живить і пом'якшує шкіру, підвищує тонус і еластичність шкіри, захищає від вільних радикалів, запобігає рання поява зморшок і передчасного старіння.

Способ применения:

Небольшое количество увлажняющего крема утром и/или вечером наносите на лицо, шею и декольте. Для усиления эффекта рекомендуется предварительно нанести на кожу одну из сывороток Витамин Энержи.

Вечером нанесите витаминизированную маску на кожу, оставьте для воздействия на 20 минут. После этого смойте препарат водой, протонизируйте кожу лосьоном и нанесите ночной крем. Либо оставьте маску на коже на всю ночь и смойте ее утром.

Невелика кількість нічного крему ввечері наносити на обличчя, шию і декольте. Для посилення ефекту рекомендується попередньо нанести на шкіру одну з сироваток Вітамін Енержі. Форма випуску: 3 тюбика по 10 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • 10мл
Об'єм:
10 мл
Тип шкіри:
Жирна
Призначення:
Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?