Всі категорії
Додати товар

Гідрофільна олія для проблемної шкіри,150мл

200 грн
Опис

Без консервантів та іншої "хімії",ручна робота, виготовлення під замовлення - 1-2 дні.
Гідрофільна олія – мякий засіб для делікатного очищення шкіри і видалення навіть стійкого макіяжу, на основі натуральних рослинних олій, ефірних олій, вітамінів та рослинного емульгатора - 100% натуральний засіб.
Гідрофільна олія з хлорофілом підійде для проблемної, жирної шкіри, схильної до запалень, вугрової висипки.
Рослинний хлорофіл і ефірні олії чайного дерева,розмарину,лайму та мяти мають широкого спектру дію: - антисептичну і протизапальну, профілактичну та лікувальну дію - усувають гнійничкові, вугровий висип - усувають подразнення, набряк, свербіж, почервоніння - покращують колір шкіри, відновлюють здоровий рельєф шкіри.

ЯК ПРАЦЮЄ - швидко і дбайливо видаляє будь-яку косметику і щільні ВВ-креми - підходить для очищення губ і ніжною області навколо очей - може використовуватися при будь-якому типі шкіри і не має вікових обмежень - допомагає від чорних крапок - володіє помякшувальною дією.

Спосіб використання: - добре струсіть флакон з маслом, щоб змішати масла і емульгатор - нанесіть масло на обличчя уздовж масажних ліній, злегка масажуючи шкіру - для кращого розчинення водостійкого макіяжу і ВВ-крему можна попередньо провести аплікації з допомогою змоченого в олії ватного диска
- змочіть долоні теплою водою і прололжайте масажувати обличчя
- змішавшись з водою, масло утворює легку і злегка пінливу емульсію, нагадує молочко
- змийте емульсію великою кількістю води

Після цієї процедури не потрібно застосовувати додаткові засоби очищення.

Надає захисну дію і сприяє зволоженню, шкіра залишається ніжною та зволоженою.

Склад: олія виноградних кісточок, олія оливкова, мідний комплекс хлорофілів, масляні екстракти німу, амли, рослинний емульгатор, ефірна олія чайного дерева, мяти,розмарину. Повністю натуральний склад без синтетичних добавок і барвників.

Об'єм: 150 мл
Термін придатності 12 місяців. Оплата на карту.
Всі види доставки.

Також виготовлення під любе бажання, з вашими улюбленими рослинними та ефірними олійками: вітамінна-антивікова гідрофільна олія, трояндова., лавандовата, м'ята-лайм та ін.в любій комбінації.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 150мл
Класифікація:
Гіпоалергенна Натуральна Органічна
Тип шкіри:
Комбінована Нормальна
Призначення:
Антиакне Антивікове Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?