Всі категорії
Додати товар

Purito defence barrier ph cleanser слабокислотний гель для делікатного очищення шкіри

535 грн
Опис

Слабокислотний гель для делікатного очищення шкіри PURITO Defence Barrier Ph Cleanser відмінно справляється з усіма видами забруднень, не викликає роздратування і сухості. Пінка ефективно очищає і м’яко відлущує ороговілий шар епідермісу, зміцнює захисні функції шкіри і захищає від руйнування ліпідного бар’єру шкіри.

Такі компоненти як масло чайного дерева, екстракт грейпфрута, маточного молочка та центелли азіатської володіють сильним загоює і відновлює дію. Знімають роздратування, зменшують область запалення і мають антисептичну дію.

Кислотно-лужний рівень рН-5.5 – відповідає оптимальному показнику рН нашої шкіри. Таким чином, пінка нейтралізує агресивну дію проточною воду, знезаражує і зберігає вологу в клітинах епідермісу.

Ключові компоненти засобу:

Масло чайного дерева – допомагає в боротьбі із запаленнями і акне, заспокоює і має антисептичну дію.

Екстракт центелли азіатської – відновлює і прискорює регенерацію шкіри, знімає роздратування і підвищує пружність шкіри.

Додаткові діючі компоненти:

Екстракт грейпфрута – містить більше вітаміну С, ніж лимон і апельсин. Володіє антиоксидатної властивостями, тонізує, покращує колір обличчя, знімає набряки.

Маточне молочко – має бактерицидну, противірусну і антитоксичну дію на шкіру. Сприяє поліпшенню обміну речовин, підвищенню тонусу. Має регенеруючі властивості, підвищує якість шкіри на рівні структури. Благотворно впливає на стан зрілої шкіри.

Алантоїн – пом’якшує, інтенсивно зволожує шкіру, сприяє звуженню пор і нормалізації вироблення шкірного сала, має протизапальні властивості, заспокоює роздратовану шкіру.

Гідролізований колаген – заповнює сполучні тканини та відновлює молекулярну структуру шкіри, підвищуючи її еластичність і пружність, підтягуючи овал особи і розгладжуючи вікові зморшки.

Весь склад засобу має ступінь безпеки 1 та 2 рівня EWG (Екологічна робоча група).

Підходить для чутливої ​​шкіри.

Спосіб застосування.

Вранці: Нанесіть необхідну кількість засобу на вологу шкіру і злегка помасажуйте протягом 30 секунд. Після змийте засіб теплою водою.

Увечері: Завершивши перший етап очищення, використовуйте пінку і масажуйте шкіру протягом 1 хвилини.

150 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • 150мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?