Всі категорії
Додати товар

Омолоджувальний тонер із ретинолом і колагеном medi-peel retinol collagen lifting toner 150 ml

700 грн
Опис

Омолоджувальний тонер Medi-peel Retinol Collagen Lifting Toner робить еластичною і пружною шкіру, розгладжує й підтягує, звужує розширені пори та вирівнює мікрорельєф.

Засіб зволожує й пом'якшує, запобігає сухості, освіжає під час нанесення та чудово вбирається. Вирівнює тон і надає здорове сяйво. Зменшує вираженість зморщок і покращує стан шкіри в зоні носо-губних складок, навколо очей і рота.

Містить інкапсульований компонент RetinolgenTM — поєднання шести різновидів ретинолу та колагену, яке працює глибоко в шкірі. 6 різновидів ретинолу містять ретиніл пальмітат, ретинол, ретиналь, ретиніл ретинонат гранактивний ретиноїд (hydroxypinacolone retinoate) — сучасної стабільної форми, що не викликає такого подразнення, як інші похідні вітаміну A. Комплекс також містить силібін — актив, що виділяється з екстракту. є потужним антиоксидантом: має протизапальний ефект і пригнічує руйнівний процес, викликаний ультрафіолетом.

Комплекс ретинолу запускають клітинне оновлення, стимулюють синтез колагену та гіалуронової кислоти, завдяки чому покращують текстуру шкіри: розгладжують зморшки, зменшують видимість пор, надають гладкість і рівний тон, нормалізують вироблення себуму та мають антиоксидантну дію.

Гідролізований колаген чудово зволожує, запобігає сухості та подразненню, пом'якшує дію ретиноїдів.

Цей продукт має міжнародний сертифікат V-Label®, який підтверджує, що формула не містить компонентів тваринного походження.

Підходить для всіх типів шкіри.

Спосіб застосування: після вмивання нанесіть тонік на обличчя руками або ватним диском. Удень використовуйте сонцезахисний засіб. Не рекомендується використовувати під час вагітності та годування груддю.

150 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 150мл
Інгредієнти:
Вітамін Е Ретинол
Вид:
Тонік Тонер

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?