Всі категорії
Додати товар

Омолоджуючий тонік з ретинолом і колагеном medi-peel retinol collagen lifting toner 150мл

692 грн
Опис

Омолоджуючий тонік Medi-Peel Retinol Collagen Lifting Toner робить шкіру еластичною і пружною, розгладжує і підтягує, звужує розширені пори і вирівнює мікрорельєф.

Засіб зволожує та пом'якшує, запобігає сухості, освіжає при нанесенні та відмінно вбирається. Вирівнює тон і надає здорового сяйва. Зменшує виразність зморшок та покращує стан шкіри в області носогубних складок, навколо очей та рота.

Містить інкапсульований компонент Retinolgen - поєднання 6 видів ретинолу і колагену, яке працює глибоко в шкірі. 6 видів ретинолу включають ретиніл пальмітат, ретинол, ретиналь, ретиніл ретиноат гранактивний ретиноїд (hydroxypinacolone retinoate) — сучасної стабільної форми, яка не викликає такого подразнення, як інші похідні вітаміну A. Комплекс також містить силібін — актив, що виділяється з екстракту ), який є потужним антиоксидантом: має протизапальний ефект і пригнічує руйнівний процес, спричинений ультрафіолетом.

Комплекс ретинолу запускають клітинне оновлення, стимулюють синтез колагену та гіалуронової кислоти, за рахунок чого покращують текстуру шкіри: розгладжують зморшки, зменшують видимість пір, надають гладкість і рівний тон, нормалізують вироблення себуму та надають антиоксидантну дію.

Гідролізований колаген відмінно зволожує, запобігає сухості та подразненню, пом'якшує дію ретиноїдів.

Продукт має міжнародний сертифікат V-Label®, який підтверджує, що формула не містить компонентів тваринного походження.

Додаткові компоненти, що діють:

81% екстракту ієрихонської троянди глибоко живить, зволожує та відновлює. Має антиоксидантну дію, яка запобігає руйнуванню клітин і уповільнює процеси старіння.

Redsnow - антивіковий комплекс, створений на основі екстракту камелії японської, що росте на острові Чеджу, Корея. Redsnow підвищує вироблення колагену, пригнічує гени MMP-1, що стимулюють розпад молекул колагену, та блокує рецептори, які запускають процес окислення клітин.

MadeWhite™ — комплекс, що складається з мадекасосида, похідного центели азіатської, і пентилен гліколю. Пригнічує вироблення ферменту циклооксигенази, що регулює запальну реакцію, тим самим запобігає запаленню та слідам від акне.

Green Tomato SE - зміцнює антивіковий комплекс на основі екстракту зеленого томату. Стимулює вироблення колагену і запускає процес ремоделювання тканин, за рахунок чого має антивікову дію.

Алантоїн запускає регенерацію, загоює і заспокоює, чинить антиоксидантну дію, зволожує та знижує чутливість.

Ксилитіл Глюкозид (Xylitylglucoside) - натуральний зволожуючий агент, пом'якшує і згладжує мікрорельєф, утримує молекули води в клітинах і перешкоджає випаровуванню.

Підходить для всіх типів шкіри.

Спосіб застосування: Після вмивання нанесіть тонік на обличчя руками або за допомогою ватного диска. Вдень використовуйте сонцезахисний засіб. Не рекомендується використовувати під час вагітності та лактації.

Об'єм: 150мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • 150мл
Класифікація:
Дерматокосметика Міддл маркет Натуральна Професійна Елітна Корейська
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Антиоксидантне Відновлююче Для сяйва шкіри Ліфтинг Для звуження пор
Вид:
Тонік Тонер

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?