Всі категорії
Додати товар

Патчі з полінуклеотидами під очі rejuran healer renew eye patch 60 шт

1589 грн -6% 1499 грн
Опис

Професійні гідрогелеві патчі Rejuran Healer Renew Eye Patch – це потужний засіб для боротьби з віковими змінами, зволоження та відновлення тонкої і вразливої шкіри під очима. Вони забезпечують глибоке проникнення активних інгредієнтів. Стимулюють процеси регенерації, покращують пружність та розгладжують шкіру. Усувають набряк та втому, освіжають погляд.

Активні компоненти:

c-PDRN – унікальний полінуклеотид, оптимізований для використання у косметиці. Його молекула в 670 разів менша за пору, завдяки чому він легко проникає в шкіру. Допомагає зміцнити шкірний бар’єр та активізує природне оновлення клітин. Глибоко зволожує, стимулює синтез волокон колагену та еластину, підтримуючи молодість шкіри. Запобігає появі пігментації, знижуючи кількість меланіну в клітинах.
Пептидний комплекс дозволяє сповільнити старіння на клітинному рівні, розгладжує дрібні зморшки, підвищує еластичність та тонус шкіри, ефективно бореться з провисанням та набряклістю.
Аденозин активно впливає синтез колагену і еластину в клітинах епідермісу. Знижує кількість зморшок, вирівнює рельєф шкіри, зменшує швидкість розвитку вікових процесів, захищає клітини від окислення.
Цераміди – фізіологічні ліпіди, що формують захисний бар’єр шкіри. Зменшують чутливість та зберігають вологу, захищають від агресивних факторів зовнішнього середовища.

Механізм дії: патчі для зони навколо очей – високоефективний засіб для щоденної турботи та відновлення якості шкіри навколо очей. Патчі дбайливо доглядають тендітну шкіру перед сном, активуючи самовідновлення клітин за рахунок мінімального розміру молекули косметичного полінуклеотиду с-PDRN, доставляючи поживні речовини глибоко в епідерміс.

Cпосіб застосування: після очищення обличчя протріть шкіру і нанесіть патчі на шкіру під очі за допомогою шпателя, що додається, на 10-20 хвилин, а потім зніміть.

Об'єм: 1 упаковка 60 шт. (30 пар)

Склад патчів REJURAN: c-PDRN 0,2%, вода (Aqua), гліцерин, екстракт ірландського моху (Chondrus Crispus), 1,2-гександіол, камедь ріжкового дерева (Ceratonia Siliqua), целюлозна камедь, пентиленгліколь, , гідролізована ДНК, алантоїн,ксантанова камедь, полігліцерил-4 капрат, етилгексилгліцерин, дикалію гліциррізат, аденозин, динатрій ЕДТА, кальцію лактат, слюда (СІ 77019), діоксид титану (CI 7789 (Pelargonium graveolens), токоферол, церамід NP, бутиленгліколь, карбомер, полісорбат 20, ацетилтетрапептид-5, пальмітоїл трипептид-1, пальмітоїл тетрапептид-7

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Салатовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?