Всі категорії
Додати товар

Омолоджуючий поліпептидний крем-ролик навколо очей з екстрактом ікри civier'd caviar...

230 грн
Опис

Крем-ролик для шкіри навколо очей CIVIER'D Caviar Essence Cream з інноваційним поєднанням екстракту ікри, ацетилгексапептиду-8, гіалуронової кислоти, вітаміну E, пантенолу та алое віра - це ідеальний комплекс для омолодження та освіження шкіри навколо очей.

- Екстракт ікри багатий вітамінами та антиоксидантами живить і наповнює шкіру енергією, стимулює вироблення колагену та надає потужну антивікову дію, сприяє зміцненню та підтримці природної пружності шкіри, скорочуючи ознаки втоми.

Француженка мадам Мілет перша відкрила цілющі властивості клітинного екстракту ікри. І перша ж використовувала його у своїй продукції як засіб від передчасного старіння шкіри.
Спостерігаючи за роботою жінок на ікорному промислі, вона помітила разючий контраст молодих і гладких рук і зморшкуватих обвітрених осіб робітниць.
Так уперше в 1964 році на прилавках з'явилася косметична серія з екстрактом ікри.

- Ацетилгексапептид-8 - відомий і пептид, також відомий як аргірелін, що зарекомендував себе.  Допомагає згладжувати дрібні зморшки та запобігає появі нових, забезпечуючи ефективний антивіковий ефект. Його дія заснована на розслабленні м'язів обличчя, що зменшує мімічні зморшки і уповільнює появу нових, сприяючи збереженню молодості шкіри. Ефект зменшення зморшок проявляється мінімум через 10 днів і набагато менш ефективний ніж сам ботокс, але не токсичний і немає ризику побічних ефектів як у ботокса.

- Гіалуронова кислота забезпечує глибоке зволоження, надаючи шкірі пружність та еластичність, роблячи її більш сяючою та молодою.

- Вітамін E та пантенол захищають шкіру від шкідливого впливу вільних радикалів, стимулюючи клітинне оновлення та регенерацію.

- Алое віра заспокоює та зволожує, створюючи відчуття комфорту, а також знімаючи ознаки запалення та роздратування.

Цей крем-ролик – ваш ідеальний супутник у підтримці молодості та свіжості погляду, надаючи комплексний догляд за ніжною шкірою навколо очей.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Міддл маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?