Всі категорії
Додати товар

Патчі lanbena гіалурон

229 грн
Опис

Гіалуронові патчі Lanbena з гіалуроновою кислотою мають м'яку, гладку, комфортну й натуральну текстуру, приємну для шкіри. В сироватку була додана гіалуронова кислота для повсякденного догляду й омолодження шкіри обличчя. Сироватка глибоко зволожує шкіру, підвищує її пружність, насичує клітини шкіри киснем і поживними речовинами, згладжує дрібні мімічні зморшки. Засіб також чудово справляється з подразненням шкіри й усуває запалення

Гіалуронова кислота — один з основних компонентів дерми, який відповідає за водний баланс у клітинах шкіри. Інтенсивно зволожуючи, вона згладжує дрібні зморшки та запобігає появі нових, робить шкіру більш пружною і гладенькою.
Ніацинамід згладжує зморшки, підвищує еластичність шкіри, зникають пігментні плями (безпечна альтернатива гідрохінону, хімічного просвітлювача шкіри, який може викликати рак). Бореться з акне та розацеа.
Екстракт меду — це натуральний комплекс компонентів і речовин, які входять до складу меду. Як-от: вітаміни, макро- та мікроелементи, ферменти, цукри, органічні кислоти.

Протизапальні та антибактеріальні
Дають роговому шару шкіри упродовж доби утримувати вологу
Забирають сухість шкіри та лущення, згладжують мікрорельєф шкіри
Надають шкірі пружність і еластичність
Роблять шкіру обличчя оксамитовою й покращують її колір
Мають вибілювальний ефект
Зволожують шкіру обличчя
Патчі зміцнюють шкіру навколо контурів очей
Помітно зменшують глибину зморщок, заломів
Підвищують процеси регенерації

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
user-...
Alya_uzh
Ужгород
50% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?