Всі категорії
Додати товар

Сироватка для обличчя в капсулах зволожувальна bioaqua collagen (20 капсул)

110 грн -23% 85 грн
Опис

Сироватка для обличчя в капсулах зволожувальна Bioaqua Collagen (20 капсул)

Сироватка для обличчя в капсулах зволожувальна Bioaqua Collagen tender bird's nest essence milk чудово підходить для щоденного використання і дуже зручна, як у подорожах, так і під час домашнього догляду. Сироватка для обличчя в капсулах зволожувальна універсальна.

Властивості: Сироватка з колагеном у капсулах має ідеальну порцію на одне застосування. Вона глибоко зволожує шкіру, живить її та підтягує. Колаген стимулює розгладження зморщок, робить шкіру еластичною та пружною. Сироватка з колагеном вирівнює текстуру шкіри, позбавляє лущення і стягнення — ідеально підходить як основа під макіяж.

Склад: Колаген — чудово зволожує й підтягує шкіру. Надає їй тонусу та пружності. Стимулює вироблення колагену шкірою, чим продовжує її молодість. Також дарує шкірі сяйво зсередини.

Результат: Після нанесення шкіра стає гладкою й шовковистою. Чудово підготовленою як для подальших процедур, так і для нанесення макіяжу. Ви можете відчути легке натягування і стягування, яке проходить за кілька хвилин — це дія колагену на шкіру. У разі систематичного використання зморшки згладжуються і шкіра стає пружнішою та щільнішою.

Спосіб застосування: На чисту та суху шкіру нанесіть капсулу сироватки та поплескувальними рухами вбийте її вміст у шкіру. Можна використовувати на всьому обличчі, шиї й декольте. Після дайте сироватці увібратися й нанесіть крем або беріться до макіяжу.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Золотистий
Тип шкіри:
Суха
Продавець
knopochkalav
Ценопад
Київ
82% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?