Всі категорії
Додати товар

Medi-peel algo-tox calming intensive ampoule ампульна заспокійлива детокс сироватка для обличчя

630 грн -4% 610 грн
Опис

Medi-Peel Algo-Tox Calming Intensive Ampoule Ампульна заспокійлива детокс-сироватка для обличчя містить великий комплекс натуральних трав, який допомагає зміцнити шкіру, зменшити почервоніння, він також чинить антиоксидантну та детокс-дію.

Засіб покращує тон шкіри, освіжає, зменшує пори, повертає здоровий вигляд та сяйво, підвищує пружність, насичує вітамінами, зволожує та відновлює.

Сироватка має насичений склад, але при цьому має легку приємну гелеву текстуру, яка швидко вбирається і доповнює як ранковий, так і вечірній догляд, роблячи шкіру м'якою і пружною.

Центела та пантенол для формування бар'єру шкири, який утримує вологу та заспокоює шкіру, подразнену різними факторами.

Екстракт паростків пшениці – забезпечує миттєвий заспокійливий ефект та активно бореться із запаленнями та подразненнями, не допускає повторної появи.

Комплекс центели азіатської - містить 7 видів Cica, що володіють потужною протизапальною, заспокійливою та загоюючим дією. Стимулюють внутрішньоклітинний кровообіг, зміцнюють захисний бар'єр та стінки капілярів та судин.

Ніацинамід – регулює роботу сальних залоз та клітинне оновлення, висвітлює вікову та запальну пігментацію, сліди від пост акне. Покращує пружність та вирівнює текстуру.

Олії виноградних кісточок, аргани, олії, макадамії, абрикосових кісточок і каріте (ши) – зменшують втрату вологи, роблячи шкіру пружною та м'якою. Підсилюють захисний шкірний бар'єр, а також знімають почервоніння, пом'якшують і живлять, прискорюють процеси загоєння та регенерації.

Комплекс пептидів – збільшує пружність та еластичність шкіри, прискорює процеси вироблення організмом власних волокон колагену та еластину. Зменшує глибину зморшок та перешкоджає обвисанню шкіри.

Гіалуронова кислота має маленьку молекулу, яка проникає у глибокі шари епідермісу та утримує там необхідну кількість води, сприяє вирівнюванню рельєфу шкіри, надає їй здорового, сяючого вигляду, стимулює синтез еластину та колагену.

Потужний професійний склад покращує загальний стан шкіри, підтягує, заспокоює шкіру, зменшує запалення та почервоніння, відновлює, покращує колір обличчя та відмінно тонізує.

Спосіб застосування: Зняти захисний ковпачок, нанести невелику кількість сироватки на очищену шкіру і м'яко розподілити до повного вбирання.

⭐30мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • 30мл
Об'єм:
30 мл
Призначення:
Антиакне Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?