Всі категорії
Додати товар

Колагенова сироватка з лактобактеріями та амінокислотами medi-peel red lacto collagen...

760 грн
Опис

Колагенова ампула з лактобактеріями та амінокислотами Medi-Peel Red Lacto Collagen Ampoule робить шкіру більш щільною та міцною, розгладжує мікрорельєф, відновлює пружність та еластичність. Ампула має підтягуючу дію, допомагає у боротьбі з розширеними порами, покращує текстуру шкіри.

Засіб всебічно працює над поліпшенням стану шкіри з розширеними порами: зменшує їх глибину та вираженість, знижує області та частоту прояву пір, вирівнює рельєф обличчя та зміцнює волокна епідермісу. Активно зволожує та сприяє утриманню вологи, підтримує оптимальний гідроліпідний баланс протягом дня.

Ампула відновлює та посилює захисний бар'єр шкіри, оберігає від агресивного впливу зовнішніх факторів. Заспокоює подразнення та почервоніння, зменшує осередки запалення, вирівнює тон.

Засіб має згущену консистенцію, швидко вбирається шкірою, не утворюючи липкості та стягнутості.

Основні діючі інгредієнти:

Ферменти лактобактерій підтримують природну мікрофлору шкіри, покращують структуру колагену, підвищуючи еластичність шкіри. Мають освітлюючу дію, зменшують прояв пігментації.

Ніацинамід уповільнює доставку меланіну до епідермісу, зменшує гіперпігментацію та покращує колір обличчя. Знижує чутливість шкіри до зовнішніх подразників, сприяє виробництву колагену та підвищенню щільності. Зменшує трансепідермальну втрату вологи та захисний бар'єр шкіри.

Ферменти біфідобактерій зміцнюють захисний бар'єр шкіри, зміцнюють імунітет та регулюють обмін речовин.

Гідролізований колаген відновлює структуру епідермісу зсередини, зміцнює стінки клітин, покращує болковий обмін. Підтримує матрикс шкіри, розгладжує зморшки та заломи.

Амінокислоти відновлюють структуру тканин епідермісу, зміцнюють волокна, роблять шкіру щільнішою. Підтримують цілісність епідермісу, надають еластичність та пружність.

Комплекс пептидів нормалізує вироблення колагену та еластину, розгладжує шкіру, вирівнює рельєф. Покращує колір шкіри, надає їй здорового сяйва і пружності.

Гіалуронова кислота проникає у глибокі шари епідермісу, активно зволожує клітини, сприяє утриманню вологи у шкірі. Утворює захисний шар, який не дає волозі випаровуватися.

Підходить для догляду проблемної шкіри з розширеними порами.

Спосіб застосування: на очищену та тонізовану шкіру кінчиками пальців нанесіть кілька крапель ампули, дбайливо розподіліть по обличчю. Мгкими рухами, що поплескують, вбийте засіб в шкіру, дочекайтеся вбирання.

70 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 75мл
Класифікація:
Міддл маркет
Об'єм:
75 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?