Всі категорії
Додати товар

Набір із чотирьох сироваток artnatural, 10 мл*4=380грн

420 грн
Опис

Набір сироваток Artnatural. Не ділю, продається лише набором із 4-х позицій!
В НАЯВНОСТІ 2 набори!
420 грн за набір, без торгу!

1/ з вітаміном С
2/ з гіалуроновою кислотою
3/ з ретинолом
4/ з колагеном
мають об´єм 10 мл, це відмінний варінат для того, щоб познайомитися з продуктом та зрозуміти його ефект.

Сироватка з гіалуронною кислотою має приємну текстуру, гелева та густа; зволожує та розгладжує шкіру; не залишає липкості та відчуття плівки на обличчі; чудово підходить як база під макіяж, сироватка згладжує шкіру, при цьому косметика лягає на зволожену шкіру відмінно, нічого не скочується; швидко вбирається (літерально за 1-2 хвилини); 10 мл вистачає надовго (щодо), витрата економічна; ніяких негативних наслідків використання сироватки не виявлено.

Сироватка з ретинолом досить комфортна у використанні, не створює відчуття плівки, печіння чи стягнутості засіб не викликає, економічно розподіляється за рахунок досить плинної текстури, не скочується і не конфліктує з косметикою. Після нанесення шкіра стає дуже приємною на дотик, бархатистою та зволоженою. Сам активний компонент ретинолу в середині складу і його концентрація складає 0,5% у формі retinol - невелика концентрація тому можна не боятися знайомства з нею. Сироватка не буде зайвою у догляді та дасть відмінне зволоження шкіри обличчя.

Сироватка з вітаміном С – тут шиканий склад (інформація від виробника): 20% вітамін C, Суміш амінокислот, Гіалуронова кислота, Вітамін E, Ферулова кислота. Виробник використовує одну з найоптимальніших форм вітаміну С-Аскорбілфосфат натрію (sodium ascorbyl phosphate, SAP). Більш стабільний, ніж аскорбінова кислота та аскорбіл пальмітат. А також сироватка містить ферулову кислоту, яка посилює дію вітаміну С.
Покращує колір обличчя. Не викликає підвищеного виділення шкірного сала. Стабільна форма вітаміну С не руйнується після контакту з повітрям. Додатково містить багато корисних речовин.

Сироватка з колагеном та сяючою формулою містить ефективні антиоксиданти, які посилюють природне сяйво шкіри. Легка, ніжна текстура не залишає липкого шару після нанесення. Олично підходить для ранкового догляду. Склад багатий на гідролізований білок із сої, амінокислоти рису, сік листя алое віра, гідролізований екстракт насіння баобаба, екстракт ядер вівса, екстракт рисових висівок, екстракт листя розмарину. А також на початку списку L-пролін, який має відновлюючу та регенеруючу властивість. Здатний ефективно зволожувати шкіру, у швидкі терміни загоює будь-які пошкодження на шкірному покрові, захищаючи від потрапляння інфекції завдяки високим антисептичним властивостям.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 40мл
Класифікація:
Натуральна
Об'єм:
10 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження
Продавець
victorializa
victorializa
Супер-продавець
Київ
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари