Всі категорії
Додати товар

Подарунковий набір artnaturals із 4-х позицій

425 грн
Опис

Набір сироваток Artnatural, терміни придатності до 01/2025
Ціна 425 грн за набір, не ділю!

1/ з вітаміном C 10 мл
2/ з гіалуроновою кислотою 10 мл
3/ з ретинолом 10 мл
4/ з колагеном 10 мл
— це чудовий пробний об'єм для того, щоб познайомитися з продуктом і зрозуміти його ефект.

Сироватка з гіалуроною кислотою має приємну текстуру, гелева та густа; зволожує й згладжує шкіру; не залишає липкості та відчуття плівки на обличчі; прекрасно підходить як база під макіяж, сироватка згладжує шкіру, водночас косметика лягає на зволожену шкіру чудово, нічого не скочується; швидко вбирається (буквально за 1-2 хвилини); 10 мл вистачає надовго (відносно), витрата економна; жодних негативних наслідків використання сироватки виявлено не було.

Сироватка з ретинолом достато комфортна у використанні, не створює відчуття плівки, печіння або стягнення, економно розподіляється завдяки досить рідкому текстурі, не скочується й не конфліктує з косметикою. Після нанесення шкіра стає дуже приємною на дотик, оксамитовою і зволоженою. Сам активний компонент ретинолу всередині складу — концентрація невелика, тому можна не боятися знайомства з нею. Сироватка не буде зайвою в догляді та дасть чудове зволоження шкірі обличчя.

Сироватка з вітаміном С — тут шиканий склад (інформація від виробника): 20% вітамін C, суміш амінокислот, гіалуронова кислота, вітамін E, ферулова кислота. Виробник використовує один із оптимальних форм вітаміну С-Аскорбілфосфат натрію (sodium Ascorbyl phosphate, SAP). Більш стабільний, ніж аскорбінова кислота й аскорбіл пальмітат. А також сироватка містить ферулову кислоту, яка підсилює дію вітаміну С.
Покращує колір обличчя. Не викликає підвищеного виділення шкірного сала. Стабільна форма вітаміну С — не руйнується після контакту з повітрям. Додатково містить багато корисних речовин.

Сироватка з колагеном та сяючою формулою містить ефективні антиоксиданти, які посилюють природне сяйво шкіри. Легка, ніжна текстура не залишає липкого шару після нанесення. Відмінно підходить для ранкового догляду. Склад багатий на гідролізований білок із сої, амінокислоти рису, сік листя алое віра, гідролізований екстракт насіння баобаба, екстракт ядер вівса, екстракт рисових висівок, екстракт листя розмарину. А також на початку списку L-пролін, який має відновлюючу та регенеруючу властивість. Здатний ефективно зволожувати шкіру, у швидкі терміни загоює будь-які пошкодження на шкірному покрові, захищаючи від потрапляння інфекції завдяки високим антисептичним властивостям.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 40мл
Класифікація:
Натуральна
Об'єм:
10 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?