Всі категорії
Додати товар

Висококонцентрований серум із колагеном mary&may marine collagen serum

575 грн
Опис

Висококонцентрований серум із колагеном MARY&MAY MARINE COLLAGEN SERUM

Антивіковий висококонцентрований серум на основі гідролізованого колагену для зміцнення тургору, підвищення пружності й еластичності шкіри, що допоможе розгладжувати зморшки та зробить шкіру більш наповненою та щільною.
Сироватка Mary&May Marine Collagen Serum вирізняється високою концентрацією активних речовин, тому інтенсивно впливає на шкіру, покращує колір обличчя, уповільнює появу вікових змін, посилює ефективність подальших засобів з догляду.
В основі безводної формули серуму лежить 95% низькомолекулярного колагену або морського колагену, який має кращу проникність завдяки маленькому розміру молекул.
Крім того, саме цей тип колагену найбільше близький до колагену людини за структурою, тому він засвоюється максимально ефективно. Низькомолекулярний колаген — має найвищу здатність зволоження й омолодження, він діє на відновлення пружності й еластичності тканин, подарує шкірі блиск і сяйво.
Основна функція колагену полягає в скріпленні клітин, що дає змогу зберігати шкіру міцнішою. Але з віком кількість колагену в нашому огранізмі зменшується і його синтез з природних причин сповільнюється. Це все сприяє утворенню перших ознак старіння — стоншується шкіра, втрачається еластичність, з'являються зморшки та шкірні заломи. Тому необхідно заповнювати його запаси ззовні!
Аргінін, одна з найважливіших амінокислот — матеріал для синтезу білків, який бере участь у виробленні колагену, необхідного для пружності шкіри, допомагає відновленню та загоєнню, крім того, помітно покращує колір обличчя. Вироблюваний за допомогою аргініну оксид азоту нормалізує мікроциркуляцію в тканинах і підвищує тонус кровоносних судин.
Серум має легку текстуру, добре розподіляється і швидко вбирається, не залишаючи відчуття липкості.
* Усі інгредієнти в складі сертифіковані EWG і безпечні для використання. Засіб протестований дерматологами та визнаний безпечним для чутливої шкіри обличчя.
*НЕ містить шкідливих хімічних компонентів, які можуть спровокувати алергічні реакції або подразнення, як-от: синтетичні ароматизатори, барвники, парабени, етанол, мінеральні оливи, ПАР та інші.
*Продукція не тестується на тваринах (Cruelty Free).
Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість сироватки на очищену та тонізовану шкіру, Далі закрийте кремом для обличчя.
Об'єм 30 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Гіпоалергенна
Об'єм:
30 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Сфера застосування:
Обличчя
Інгредієнти:
Алое

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?