Всі категорії
Додати товар

Сироватка для обличчя відновлювальна з екстрактом червоного апельсина. 100 мл

165 грн
Опис

Стан — новий

Властивості: Сироватка з апельсином чудово живить, зволожує, заспокоює та відновлює шкіру. Мінімізує запалення й почервоніння, вирівнює тон шкіри.

Склад: Екстракт кривавого апельсина — захищає шкіру від впливу вільних радикалів і впливу шкідливих атмосферних чинників — вітру, холоду, прямих сонячних променів. Впливає на вироблення колагену, допомагає повернути пружність і еластичність епідермісу, згладити дрібні зморшки. Знімає набряклість і припухлості. Підвищується тонус шкіри та знижується м'язова напруга. Сприяє очищенню жирної шкіри та підтримці її в здоровому стані, зволожуючи та заспокоюючи. Сироватка допомагає освіжити й навіть омолодити шкіру, має вибілювальний ефект. Олія сицилійського апельсина є природним біоактивним засобом для підтримки молодості та здоров'я. Результат: У разі регулярного застосування сироватки з екстрактом червоного апельсина шкіра стає гладкішою, набуває рівного тону та текстури.

Спосіб застосування: На чисту та суху шкіру нанесіть кілька крапель сироватки, розподіліть рівномірно на обличчі та дайте увібратися. Після нанесіть емульсію, крем або інший звичний вам догляд. Можна використовувати й вранці, й увечері.

100 мл. терміни чудові.

Стан: Новий
Колір:
  • Кораловий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
bonprix_ua
bonprix_ua
79% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?