Всі категорії
Додати товар

Пробник - зволожуюча сироватка з гіалуроновою кислотою dr. barbara sturm hyaluronic serum

370 грн -14% 320 грн
Опис

Оригінал. Саші 2 мл
Ціна у США: $110 за 10 мл

Зволожуюча сироватка з гіалуроновою кислотою забезпечує зволоження як на поверхневих, так і на глибоких шарах шкіри. За рахунок глибокого зволоження сироватка робить шкіру пружною, свіжою, наповненою і сяючою тривалий час.

Сироватка є фундаментальним продуктом у лінії догляду за шкірою Dr. Barbara Sturm. Гіалуронова кислота з низькою молекулярною вагою проникає в глибокі шари шкіри, роблячи шкіру більш пружною, свіжою і помітно більш сяючою протягом тривалого часу. Молекули гіалуронової кислоти великої ваги забезпечують негайне інтенсивне зволоження поверхневих шарів шкіри.

Сироватка з гіалуроновою кислотою від Dr. Barbara Sturm забезпечує неперевершене зволоження та швидко освіжає шкіру. Містить концентрацію чистої гіалуронової кислоти та портулаку городнього. Довгострокова дія включає інтенсивне зволоження і зменшення прояву дрібних зморшок. Можна використовувати кожен день для добре зволоженої шкіри, як лікування для відновлення шкіри після перельоту та шкіри, схильної до впливу сонця. Ідеально підходить для швидкого відновлення шкіри перед особливими випадками.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Професійна Елітна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?