Всі категорії
Додати товар

Зволожувальна сироватка для обличчя missha super aqua 10x ultra hyalron ampoule

840 грн
Опис

Легка зволожувальна сироватка, в основі якої лежить 10-ступеневий комплекс гіалуронової кислоти, морський колаген має м'яку гіпоалергенну формулу, яка чудово заповнює баланс вологи, утримуючи її в клітинах шкіри, зміцнює еластичність, надає здоровий природний вигляд.
Гіалуронова кислота — найважливіший структурний елемент шкіри. Від її кількості залежить зовнішній вигляд шкіри, позаяк гіалуронова кислота відповідає за природне оновлення клітин шкіри та фібробластів (клітин сполучної тканини).
Засіб забезпечує інтенсивне та тривале зволоження відразу після нанесення. У разі регулярного застосування суха, млява шкіра, що втратила об'єм, набуває еластичності, згладжується, «наливається» силою. Також поліпшується колір обличчя, зменшується кількість запалень.
Активні компоненти:
10-ступеневий комплекс гіалуронової кислоти різної щільності зволожує й підтримує рівень вологи на всіх епідермальних шарах. Має м'яку формулу та містить 10-ступеневий комплекс гіалуронової кислоти (низько-середньо-високомолекулярної), що дає змогу наповнювати та утримувати вологу на різних епідермальних шарах, а разом вони забезпечують повноцінне та тривале зволоження у всіх шарах шкіри, а на її поверхні створюють захисний бар'єр, що запобігає зневодненню.
Кераміди — утримують вологу в шкірі, нормалізують гідроліпідну мантію шкіри, захищають шкіру від втрати вологи та потенційних пошкоджень, шкіра швидше та якісно регенерується, усуваються подразнення й лущення, знижується чутливість, підвищується гладкість і пружність.
Гідролізований колаген сприяє відновленню пружності й еластичності, зволожує й покращує вологоутримувальні властивості шкіри, згладжує мімічні зморшки та підтягує шкіру.
Ніацинамід — водорозчинний вітамін В3, який є мегазволожувальним активним інгредієнтом. Він рятує поверхню шкіри від зневоднення, збільшує опірність шкіри у разі втрати вологи, усуває стягнення, лущення.
Аденозин надає омолоджувальний ефект. Підтягує шкіру, посилює вироблення колагену, сприяє зменшенню кількості зморщок, гальмує процеси старіння шкіри.
Лецитин має виражену дію на відновлення бар'єрних функцій шкіри, на процеси живлення клітин, позбавлення їх шлаків.
Екстракт ірландського моху — Надає омолоджувальний антиоксидантний ефект. Вивільняє після використання аргінін і цитрулін, які є незамінними для біосинтезу колагену та інших структурних протеїнів амінокислотами. Діє як протизапальний і протинабряковий засіб.
Олія бергамоту й апельсина — знімає подразнення шкіри та лікує висипання різного характеру, регулює вироблення шкірного себуму, сприяє звуженню пор, м'яко освітлює, освіжає й живить шкіру.
Олія макадамії прискорює обмінні процеси в клітинах шкіри, покращує її структуру та тонізує. Має зволожувальні властивості: покращує ліпідний бар'єр шкіри, глибоко проникає в тканини, балансує вміст вологи в клітинах.
Олія лаванди славиться своєю регенерувальною дією, вона сприяє загоєнню ушкоджень без утворення шрамів. Крім цього, лаванда виводить токсини, покращує мікроциркуляцію, освіжає й тонізує втомлену шкіру, що в'яне.
Олія оливи та жожоби — прекрасно підходить для догляду за різними типами шкіри, проте найбільшу користь вона приносить володаркам сухої шкіри. Глибоко зволожує та пом'якшує шкіру, нормалізує кисневий обмін і живлення клітин шкіри, перешкоджає старінню і в'яненню шкіри, згладжує шкіру та робить її пружнішою.
Олія виноградної кісточки живить і зволожує шкіру, тонізує, оберігає від подразнення, сухості та лущення.
Олія сосни є потужним антисептиком, вона очищає пори, підвищує захисні властивості шкіри, ефективна у разі акне та пігментних плям. Вона посилює місцевий кровообіг, сприяє згладженню зморщок, сприяє регенерації, омолодженню шкіри.
➡ Спосіб застосування: На очищену та тонізовану шкіру обличчя й шиї нанесіть сироватку легкими поплескувальними рухами. Рекомендується використовувати вранці та ввечері.
✨Об'єм: 47мл

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?