Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Сироватка medi-peel mezzo filla eye serum

599 грн
Опис

Сироватка Mezzo Filla Eye Serum - унікальний засіб для ефективного омолодження, живлення та зміцнення ніжної шкіри навколо очей.

Вона має щільну консистенцію із спеціальними пептидними капсулами.
У їхньому складі низькомолекулярні протеїни, пептиди та амінокислоти, які здатні проникати у глибокі шари дерми та активізувати роботу фібробластів.
В основі сироватки полілактидна кислота, комплекс із п'яти пептидів низької молекулярної маси та екстракт розмарину – ці компоненти відновлюють пошкоджені колагенові волокна, розгладжують мімічні зморшки, посилюють тургор дерми, роблять її пружною та підтягнутою. Аденозин, ніацинамід, алантоїн та екстракт лаванди – освітлюють пігментні плями та ластовиння, вирівнюють тон та мікрорельєф епідермісу, активізують обмінні процеси в клітинах.
Колаген та гіалуронова кислота – омолоджують, уповільнюють передчасне старіння тканин, стимулюють вироблення власного колагену та еластину, попереджають фотостаріння.
Екстракт квітів орегано – зволожує епідерміс, усуває сухість, тонізує, знімає набряклість, зміцнює стінки капілярів та судин, покращує кровообіг, знижує трансепідермальну втрату вологи.

Застосування: нанесіть сироватку на очищену шкіру навколо очей, легкими рухами, що вбивають. Також засіб можна використовувати для розгладження зморшок у зоні носогубних складок.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження
Продавець
ulich...
ulichkashop_lviv
Львів
55% виконаних замовлень
Була