Всі категорії
Додати товар

Активна антивікова крем-сироватка theramid clinical vitamin a 30 ml

1790 грн -6% 1700 грн
Опис

🚨🚨🚨 В наявності
📅 Виготовлений у 2023 році. Дійсний до 2026
🧴 Обʼєм: 30 мл

Clinical Vitamin A - сироватка, що омолоджує, з легкою кремовою текстурою. Цей інноваційний продукт використовує силу інкапсульованого ретинолу, ретиналю та гранактивного ретиноїду для боротьби зі старінням шкіри. Підходить для тих, хто вже знайомий з використанням засобів догляду за шкірою, що містять вітамін А, і допомагає зменшити існуючі ознаки хроно- та фотостаріння, а також мінімізувати майбутні пошкодження, спричинені передчасним старінням. При постійному застосуванні колір обличчя стає більш гладким, яскравим та рівним.

🧴 Форма: емульсія без запаху та олій

☘️ Тип шкіри: суха, комбінована, жирна, нормальна, чутлива

🧩 Основні компоненти
- 5% гранактивний ретиноїд - ефір ретиноєвої кислоти, так само активне омолоджує шкіру, розгладжує зморшки та оновлює епідерміс, але зі значно нижчим відсотком подразнення шкіри.
- 0,3% ретинол, один з найвідоміших антивікових інгредієнтів на сьогоднішній день, тепер інкапсульовано і покращено, щоб боротися зі старінням як ніколи раніше. Еластичність та пружність шкіри помітно підвищуються, а текстура шкіри стає більш гладкою, при цьому рівень окислення залишається низьким.
- 0,1% ретиналю: ретиналь є прямим попередником ретиноєвої кислоти. Одна з найпотужніших і найефективніших форм вітаміну А, яка зменшує заломи та мімічні зморшки, покращує еластичність та нерівну текстуру шкіри без побічних ефектів ретинолу.

🩷 Спосіб використання:
нанесіть необхідну кількість крему на чисту суху шкіру обличчя, розподіліть рівномірно до повного поглинання. Використовуйте у вечірньому догляді.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Гіпоалергенна Дерматокосметика Міддл маркет Нішева Органічна Професійна Елітна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антивікове Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?