Всі категорії
Додати товар

Theramid ceramide treatment зволожуюча та відновлювальна сироватка для обличчя

1700 грн
Опис

Цераміди – це ліпіди (жири), які природно присутні в шкірі. Вони необхідні для забезпечення бар’єрної функції, підтримки оптимального рівня гідратації та захисту від проникнення мікроорганізмів. Згодом кількість керамідів, присутніх у нашій шкірі та підтримуючих її здоров’я та захист, починає зменшуватися, внаслідок чого вона стає сухою, реактивною чи роздратованою.

Властивості та особливості продукту:

для відновлення захисного бар’єру шкіри
глибоко зволожує,
шкіра стає гладкою та захищеною.
Активні інгредієнти:

3% церамідів : вони необхідні для забезпечення бар’єрної функції, підтримки оптимального рівня гідратації, зниження трансепідермальної втрати води та захисту від проникнення мікроорганізмів.
1% ектоїн : є багатофункціональним активним інгредієнтом з відмінними властивостями проти старіння та захисту шкіри. Допомагає відновити пошкоджену шкіру, сприяє відновленню захисного бар’єру шкіри та тривалому зволоженню.
1% CICA : це екстракт центели азіатської. Допомагає прискорити процеси оновлення шкіри, заспокоюючи та відновлюючи її зовнішній вигляд.
Спосіб застосування : Наносите щодня вранці та ввечері на попередньо очищену особу. М’яко масажуйте кінчиками пальців до повного всмоктування.

30мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження
Продавець
lyudmila4172
K-beauty
Супер-продавець
Дніпро
98% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?