Всі категорії
Додати товар

Зміцнююча сироватка з бакучіолом medi-peel bakuchiol miracle firming ampoule

699 грн
Опис

Зміцнююча сироватка з бакучіолом MEDI-PEEL Bakuchiol Miracle Firming Ampoule - 30 мл

Основою засобу є бакучіол - рослинна альтернатива ретинолу, який більш щадний по дії й практично не викликає подразнення. Надає анти вікову й освітлювальну дію, а також посилений ліфтинг ефект. Допомагає зменшити тонкі лінії й зморшки, поліпшити загальну текстуру і підвищити тонус дерми. Усуває тьмяність, пігментацію, недосконалості та нерівний тон шкіри. Заспокоює запальні елементи, помітно зменшує почервоніння, відновлює захисний бар'єр шкірного покриву. Завдяки MEDI-PEEL Bakuchiol Miracle Firming Ampoule шкіра виглядає молодшою, знаходить здорове сяйво, і наповнюється життєвою силою.

Активні компоненти:
- Бакучіол (100 ppm) - натуральний аналог вітаміну А, видобувається з насіння псоралеї лещінолистної та впливає на ті ж гени та рецептори, що і ретинол, з різницею в м'якій і делікатній дії. Чинить активний освітлюючі дію на темні плями, розгладжує зморшки та стимулює процеси вироблення колагену, що допомагає істотно поліпшити пружність і еластичність тканин. Володіє потужними антиоксидантними й антибактеріальними властивостями. Не викликає подразнення і почервоніння, які не стоншує роговий шар епідермісу і не викликає фоточутливість.
- Комбуча - ферментований екстракт чайного гриба і солодкого чорного чаю, забезпечує потужний антивіковий ефект і надійний захист від пошкоджень, викликаних вільними радикалами. Допомагає вивести токсини та зміцнює захисний бар'єр шкіри.
- Екстракт центелли азіатської - заспокоює запалену і роздратовану дерму, прискорює процеси загоєння. Покращує мікроциркуляцію крові, зміцнює захисний бар'єр шкіри та стінки капілярів і судин. Глибоко зволожує і допомагає відновити гідроліпідний баланс, знімає свербіж, зменшує почервоніння, а також забезпечує антиоксидантний захист.
- Пептидний комплекс - складається з 11 різних пептидів, які зменшують глибину і кількість наявних зморшок, підтягують шкіру і зміцнює контур обличчя, запобігає його обвисанню. Покращують колір і тон, підвищують опірність до численних факторів старіння, відновлюють пружність і еластичність, а також сприяють кращому проникненню інших компонентів в найглибші шари епідермісу, що покращує гідратацію і тонус шкіри.
- Екстракт кореня горця гребінчатого (рейнутрія японська) - джерело антиоксиданту ресвератролу з інтенсивною дією, який забезпечує шкірі свіжість і молодість, живить, перешкоджає старінню.

Спосіб застосування:
Нанести сироватку на попередньо очищену і тонізувати шкіру обличчя, шиї та декольте, розподілити легкими масажними рухами. При необхідності закрити кремом.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?