Всі категорії
Додати товар

Пілінг- крем для ніг medi-peel egf scaling moisture foot cream

650 грн
Опис

MEDI-PEEL EGF Scaling Moisture Foot Cream Пілінг-крем попереджає гіперкератоз (потовщення рогового шару епідермісу), відновлює потріскану, огрубілу шкіру, пом'якшуючи її. Запобігає появі натоптишів.

Завдяки інноваційній формулі перешкоджає розвитку патогенних мікроорганізмів, грибків, усуває неприємний запах, нормалізуючи роботу сальних та потових залоз.

Сечовина у поєднанні з RH-Oligopeptide-1 (фактор регенерації клітин епідермісу) забезпечують не тільки глибоке та пролонгування зволоження та пом'якшення шкіри, але й прискорюють регенерацію, стимулюючи синтез колагену та еластину у шкірі.

Комплекс із 17-ти амінокислот спрямований на регуляцію рівня зволоженості та підтримання оптимального рН шкіри.

Амінокислоти підвищують бар'єрні функції шкіри, активуючи здатність до регенерації. Natural Protector™ - запатентований комплекс, заснований на комплексі рослинних екстрактів, що отримав сертифікацію ECOCERT за свою органічну складову.

Екстракт кори білої верби, ферментований екстракт бобів, екстракт портулаку, екстракт листя орегано, екстракт кориці, екстракт шоломника байкальського, екстракт кипарису у складі комплексу мають протизапальну дію, заспокоюючи та глибоко зволожуючи шкіру. Нормалізує вироблення себуму, активуючи регенерацію.

Комплекс з п'яти видів рослинних екстрактів (м'яти, огіркової трави, ромашки, розмарину та лаванди) має протизапальну та ранозагоювальну дію, підвищує шкірний імунітет, знижуючи активність патогенних мікроорганізмів.

Каприлоїл саліцилова кислота LHA кислота уповільнює процес кератинізації клітин у каналах пір, сприяє оновленню шкіри та чинить антибактеріальну, протизапальну дію.

Мед, прополіс і маточне молочко мають бактерицидну, протизапальну, протигрибкову та імуномодулюючу дію. Нормалізує обмінні процеси в тканинах та покращують їх трофіку.

Застосування:

Нанести необхідну кількість крему м'якими масажними рухами.

Об'єм: 130 гр.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари