Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Ніацинамід allies of skin prebiotics & niacinamide pore refining booster

2600 грн
Опис

Бустер можна використовувати як самостійний засіб для покращення зовнішнього вигляду шкіри, так і з іншими засобами для посилення їх регенеративних, зволожуючих та поживних властивостей.

Активні компоненти у складі бустера:

* 10% ніацинамід, відомий як антивіковий компонент, зменшить глибину зморшок та інтенсивність пігментних плям, покращить стан шкіри, схильної до акне та розацеа, а також простимулює синтез церамідів, тим самим зміцнить захисний бар’єр шкіри.

* Коензим Q10, екстракт зеленого чаю, астаксантин, ерготіонеїн, вітамін Е – захистить від вільних радикалів, а ще й помітно заспокоїть шкіру.

* Пребіотики та пробіотики відновлять мікробіом шкіри, тим самим зменшать запальні процеси, запобігаючи втраті вологи та покращуючи колір обличчя.

* Гліцерин і гіалуронова кислота у складі формули не тільки глибоко зволожить вашу шкіру та запобігає втраті вологи.

* При щоденному використанні цей чудовий бустер, завдяки вмісту в ньому азіатської центели, ягід годжі, кореня солодки та екстракту граната зміцнює і відновлює шкірний бар’єр і мікробіом.

* Срібло, рибоза, АТФ, хлорелла та коензим Q10 сприяють оздоровленню шкіри та заряджають енергією втомлену, напружену шкіру, надаючи їй витонченого сяйва.

Спосіб застосування:
Добре струсіть перед використанням. Після очищення та тонізації, нанесіть сироватку-бустер м’якими рухами на обличчя, шию та область декольте.

Можна поєднувати з будь-якими сироватками, зволожуючими кремами та масками. Використовуйте двічі на день для досягнення найкращих результатів.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 50мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження