Всі категорії
Додати товар

Сироватка-пілінг для чутливої та проблемної шкіри

730 грн
Опис

Сироватка-пілінг для чутливої та проблемної шкіри - Medi peel Phyto Cica Nol B5 3000 Shot.

Medi-Peel Phyto Cica Nol B5 3000 Shot Ця високоефективна формула розроблена для миттєвого відновлення та заспокоєння шкіри, надаючи професійний догляд за відмерлими клітинами шкіри прямо у вас вдома.
Унікальний комплекс з 1 000 000 Phyto Cica Nol Leedle, що міститься в сироватці, активних молекул покращує стан шкіри, забезпечуючи щоденний делікатний пілінг. Це сприяє стимуляції ослабленої шкіри, повертаючи їй здоровий та сяючий вигляд.
Особливістю сироватки є спікула, збагачена комплексом Cica Nol , який має потужну заспокійливу дію, ідеально підходячи для чутливої шкіри. Завдяки вмісту цінних інгредієнтів, таких як мадекасозид, азіатинова кислота, екстракт центели азіатської, азіатикозид та мадекасова кислота, сироватка ефективно доглядає шкіру, зменшуючи подразнення та почервоніння.

Формула сироватки збагачена пантенолом, який сприяє додатковому зволоженню, роблячи шкіру м'якою та гладкою на дотик. Склад сироватки легко вбирається, залишаючи зволоженою шкіру без відчуття липкості або жирності.

Які проблеми вирішує:

✅Роздратування та почервоніння шкіри
✅Омертвілі клітини шкіри та необхідність у щоденному пілінгу
✅Чутливість та запалення шкіри
✅Недостатнє зволоження та сухість шкіри
✅Тьмяний колір обличчя та втрата сяйва
✅Перші ознаки старіння та зморшки
✅Нерівний тон та текстура шкіри

Спосіб застосування:

Використовуйте цей продукт на першому етапі після вмивання обличчя, нанесіть відповідну кількість на шкіру обличчя.. Після використання нанесіть достатню кількість зволожуючого засобу.
Об'єм 50 мл
Ціна 725 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Зелений
Розмір:
  • 50мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?