Всі категорії
Додати товар

Набір medi peel ліфтинг-засобів проти зморшок bor-tox 5 peptide multi care kit (тонер...

1350 грн -8% 1250 грн
Опис

Набір засобів призначений для боротьби з віковими змінами та уповільнення старіння шкіри. Допомагає максимально швидко та ефективно вирішити поставлені завдання.

Кошти містять у своєму складі комплекс пептидів у високій концентрації, які запускають у шкірі процеси регенерації, допомагають зменшити навіть найглибші зморшки, а також вирішити інші проблеми, пов'язані з віком: зволожують, покращують тон, підтягують рельєф, зміцнюють овал обличчя.

У складі набору:

Пептидний тонер Medi-Peel Bor-Tox 5 Peptide Toner 30 мл – перший засіб для догляду після етапу очищення. Очищає пори від скупчень, які не вимилися засобами, що очищають. Має антиоксидантний ефект, видаляє токсини з пір. Розгладжує та зволожує покрив, надає йому свіжості, готує до нанесення поживних продуктів. До складу тонера входять пептидний комплекс, волюфілін, пом'якшувальні та антиоксидантні компоненти. Наносите вранці та ввечері після етапу очищення.

Пептидна емульсія Medi-Peel Bor-Tox 5 Peptide Emulsion 30 мл – концентрований засіб, який можна застосовувати замість сироватки або крему. Склад кошти базується на антивікових та підтягуючих компонентах. Інтенсивно пом'якшує, живить і підтягує. Наноситься вранці та ввечері замість сироватки або ж замість живильного комплексу (сироватка + крем). В основі складу волюфілін, гіалуронова кислота, рослинні екстракти.

Антивікова сироватка Medi-Peel Bor-Tox 5 Peptide Ampoule 30 мл – бестселер у світі неінвазивного догляду, що підтягує. Має ефект ботокса і розгладжує рельєф з перших нанесень. Помітно усуває зморшки та заломи, вікову пігментацію, в'янення, зневоднення. Сироватка наноситься вранці та ввечері перед застосуванням крему. Обов'язково наносьте на очищену особу після тонера. До складу входять волюфілін, гіалуронова кислота та пептидний комплекс.

Антивіковий крем Medi-Peel Bor-Tox 5 Peptide Cream 50 г – новинка на ринку догляду для зрілого покриву. Забезпечує розгладжування, харчування, пом'якшення та зволоження покриву. Містить низку компонентів, що усувають в'янення, розвиток вікових процесів, утворення вікових недосконалостей. Серед компонентів: колаген, аденозин, гіалуронова кислота, волюфілін, пептидний комплекс, олія ши, едельвейс, кераміди. Крем наноситься вранці та ввечері завершальним етапом догляду.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Коричневий
Розмір:
  • 30мл
  • 50мл
Призначення:
Продавець
tanyusha.care
tanyusha.care
Супер-продавець
Одеса
92% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?