Всі категорії
Додати товар

Сироватка проти мімічних зморщок єва колаген 10 мл єгипет

450 грн
Опис

Eva Collagen Serum Intensive Rejuvenator
Сироватка Intensive Repair насичена натуральною акмелою, яка покращує пружність шкіри. Ви відчуєте зміни впродовж 7 днів; зморшки помітно згладжуються, і впродовж 1 місяця зморшки заповнюються, а шкіра має молодший вигляд.

Чому EVA COLLAGEN?
Новітня технологія 3D-нанопоглинання від Eva забезпечує гладку, пружну та сяйну шкіру завдяки потрійному коригувальному впливу на поверхню, глибину та об'єм зморшки. У такий спосіб, сповільнюючи процес старіння вашої шкіри.

ПОВЕРХНІСТЬ: натуральний морський колаген (Natural Marine Collagen) зволожує шкіру, омолоджуючи її, тоді як натуральний екстракт квіток акмели (Natural Acmella Flower Extract) підвищує пружність шкіри.

ГЛУБІНА : наночастинки глибоко проникають у клітини шкіри з вітамінами (Е і С), які стимулюють вироблення природного колагену.

ОБ'ЄМ: недавно створений колаген заповнює зморшки, роблячи шкіру молодшою.

ЗАСТОСУВАННЯ: Застосовувати безпосередньо на зморшки через день один місяць. У разі потреби повторити.

Лінійка косметичної продукції Eva Skin Clinic Collagen — це ефективні антивікові креми, сироватки, ампули з колагеном, а також засоби для тіла. Їхня мета — згладити та мінімізувати вікові зміни шкіри.

Eva Cosmetics є одним із провідних єгипетських виробників і дистриб'юторів особистої гігієни. Маючи понад 100-річний досвід під своєю основою, Armanious Group, вона стала джерелом понад 20 найпопулярніших косметичних брендів і є невіддільною частиною повсякденного життя Єгипту. Продукція компанії експортується в понад 13 країн у всьому світі та мають високі стандарти якості, підтверджені сертифікатами ISO 9001, ISO OHSAS 18001...

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Бузковий
Розмір:
  • 10мл
Класифікація:
Аптечна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?