Всі категорії
Додати товар

Сироватка для сяйва byroe beet glow boosting serum 10ml

700 грн
Опис

Сироватка для сяйва BYROE Beet Glow Boosting Serum
10ml

Ефективно справляйтеся з почервонінням і тьмяністю за допомогою надзвичайно м’якої відлущувальної формули, створеної для покращення сяйва та боротьби з гіперемією без шкоди для бар’єру вологи. Перероблений буряк і пантенол містять заспокійливі властивості шкіри, які разом усувають почервоніння та подразнення, а 7% PHA видаляє відмерлі клітини шкіри, відкриваючи яскравіший і гладкий колір обличчя. Формула для чутливої шкіри також містить трипептидний комплекс, який забезпечує повне зволоження, покращує прозорість і надає шкірі здорового сяйва.

БУРЯК - багатий антиоксидантами коренеплід, наповнений вітаміном С і поліфенолами, які знімають почервоніння та подразнення.
7% PHA – м’який пілінг, ідеальний для чутливої шкіри, який розгладжує та пом’якшує грубу текстуру, що лущиться, посилює зволоження та бореться з набряками, щоб зберегти шкіру чистою та сяючою.
ТРІ-ПЕПТИДНИЙ КОМПЛЕКС - суміш біоміметичних трипептидів, які інтенсивно розгладжують і зміцнюють шкірний бар'єр.
ПАНТЕНОЛ - також відомий як провітамін B5, цей заспокійливий інгредієнт заспокоює подразнення, помітно мінімізує почервоніння та створює здоровішу та пружнішу шкіру.

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
  • Рожевий
Розмір:
  • 10мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?