Всі категорії
Додати товар

Коллагенова сироватка в капсулах 30шт

220 грн
Опис

Сироватка для обличчя в капсулах VENZEN Bright Collagen (30г) чудово підходить для щоденного використання і дуже зручна, як у подорожах, так і під час домашнього догляду.
Сироватка для обличчя в капсулах зволожувальна VENZEN Bright Collagen (30г) універсальна:
Властивості: Сироватка з колагеном у капсулах має ідеальну порцію на одне застосування. Вона глибоко зволожує шкіру, живить її та підтягує. Колаген стимулює розгладження зморшок, робить шкіру еластичною і пружною.
Сироватка з колагеном вирівнює текстуру шкіри, позбавляє лущення і стягнутості - ідеально підходить як база під макіяж. Склад: Колаген - чудово зволожує і підтягує шкіру. Надає їй тонус і пружність. Стимулює вироблення колагену шкірою, чим подовжує її молодість. Також дарує шкірі сяйво зсередини.
Результат: Після нанесення шкіра стає гладкою і шовковистою. Відмінно підготовленою як для подальших процедур, так і для нанесення макіяжу. Ви можете відчути легкий натяг і стягнутість, яка минає через кілька хвилин - це дія колагену на шкіру. За систематичного використання зморшки розгладжуються і шкіра стає більш пружною і щільною.
Спосіб застосування: На чисту і суху шкіру нанесіть капсулу сироватки і поплескуючими рухами вбийте її вміст у шкіру. Можна використовувати на всьому обличчі, шиї та декольте. Після дайте сироватці вбратися і нанесіть крем або приступайте до макіяжу.
30 капсул

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • 30мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Антіцелюлітне Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?