Всі категорії
Додати товар

Пептидна сироватка проти зморщок medi-peel peptide-tox bor ampoule 30ml

495 грн
Опис

Пептидна сироватка проти зморщок Medi-Peel Peptide-Tox Bor Ampoule 30ml
Нова, запечатана.
Термін придатності до 01.2027.

Неймовірно потужний ліфтинг-засіб для ефективного омолодження шкіри — це ліфтинг-сироватка з пептидним комплексом MEDI-PEEL Peptide-Tox Bor Ampoule! З огляду на назву ампули та її дії, вона дає ефект того самого ботоксу, який ефективно розгладжує зморшки та заломи, підтягує овал обличчя й інтенсивно омолоджує шкіру. Сироватка з пептидним комплексом спрямована на загальне поліпшення стану вікової шкіри, завдяки насиченій концентрованій формулі та своїм якісним компонентам, вона вкрай ефективна для шкіри будь-якого віку, яка потребує підтримки ліфтингу.

Запатентований інгредієнт ампули Volufiline (5%) — сарсапогенін, витяжка з коренів гарденії азійської — розробка французької компанії Sederma. Цей компонент неабияк покращує мікроциркуляцію крові, завдяки чому відбувається ефект підтягування, «повернення» тканин у початковий стан, у такий спосіб за допомогою цього компонента овал обличчя помітно підтягується, зникають провисання, шкірні покриви зміцнюються, а також компонент робить шкіру еластичнішою та пружнішою, пришвидшує процеси її регенерації та відновлення, підвищує її бар'єрні функції, що захищають від агресивного впливу середовища та інших чинників, а головне — передчасного старіння і подальшого в'янення.

Ключові компоненти ампули:

Гіалуронова кислота (26%) і гідролізовані колаген і еластин (44%) інтенсивно насичують шкіру вологою та сприяють довготривалому її утриманню в клітинах шкіри, перешкоджаючи її втраті. Ці компоненти спрямовані на підвищення пружності й еластичності шкіри, розгладження зморшок і скорочення їх глибини, вони в комплексі сприяють зміцненню шкірних покривів і тургору, запобігаючи провисанню, усуненню проблеми зневоднення, сухості та лущення, вони ефективно тонізують шкіру та підтримують її в тонусі, усувають в'ялість шкіри та вирівнюють її рельєф.
Комплекс із 5 пептидів неабияк покращує вигляд і стан вікової шкіри, вони стимулюють синтез власного колагену й еластину в шкірі, неабияк підвищуючи пружність і еластичність шкіри, відновлюють її тонус, активізують процеси регенерації шкіри, зменшують глибину зморщок і знижують їх виразність, покращують стан провисань шкіри, і загалом омолоджують.
Комплекс ферментованих екстрактів (галактомісис, біфідобактерії, портулак, гарбуз, соя, рис та інші) спрямовані на відновлення шкірних покривів, вони пришвидшують процеси регенерації та загоєння тканин, підвищують пружність і еластичність шкіри, сприяють насиченню вітамінами, мінералами й амінокислотами, які необхідні для підтримання молодості шкіри.
Під час використання сироватки з ефектом ботоксу Bor-Tox Peptide Ampoule, унаслідок чого ви отримуєте такі результати:

Розгладжуються видимі заломи та скорочується глибина зморщок, унаслідок чого вони стають менш вираженими, а рельєф шкіри помітно згладжується.
Овал обличчя стає чіткішим завдяки позбавленню провисань, шкіра обличчя зміцнюється, вона стає набагато пружнішою й еластичнішою.
Шкіра помітно омолоджується, інтенсивно підвищується її тонус, поліпшується мікроциркуляція, а також колір обличчя стає здоровішим, а шкіра сяє зсередини.
Шкіра стає максимально зволоженою та насиченою, позбавляється зневоднення, лущення, сухості та відчуття стягнення, а також вона захищена від трансепідермальної втрати вологи.
Епідерміс захищений від передчасного старіння і в'янення шкіри, а також від агресивного впливу довкілля, токсинів і вільних радикалів.
Засіб не містить очищеної води, це унікальний та універсальний склад інтенсивної дії, який доглядає за віковою шкірою всього обличчя та сприяє ефективному омолодженню зони навколо очей, впливаючи на мімічні зморшки та "гусячі лапки", на носо-губні складки, кільця Венери тощо.

Текстура сироватки кремова, злегка тягуча, але під час нанесення не викликає дискомфорту, вбирається досить швидко, не залишає липкості та плівки після себе.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?