Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Сироватка з вітаміном с 20% theramid c-tetra e.f.

1650 грн
Опис

Intensive Vitamin C Treatment забезпечує потужну антиоксидантну дію, покращує тон шкіри, надає шкірі сяйва і здорового вигляду, дає помітний ліфтинг-ефект.

Сироватка стимулює синтез колагену, завдяки чому зміцнюється тургор шкіри, підвищується пружність і еластичність шкіри, ефективно висвітлює гіперпіментацію і постакне.

Формула засобу містить 3 види стабільного вітаміну С, який може транспортуватися в глибокі шари шкіри і працює на різних рівнях дерми. Формула доповнена вітаміном Е 1% і феруловою кислотою 0,5%, що підсилюють дію вітаміну С.

Активні компоненти:

🔸 10% вітамін С C-TETRA — високобіологічно сумісний і жиророзчинний, завдяки чому може транспортуватися в глибокі шари шкіри та працює з меланоцинами, висвітлюючи пігментацію, стимулює синтез колагену, зміцнюючи тургор шкіри;

🔸 10% вітамін С у вигляді аскорбосилану і аскорбілглюкозиду — є стабільними і водорозчинними похідними вітаміну С. Вони впливають на поверхню шкіри, освітлюючи колір обличчя і зменшуючи поверхневі плями.

🔸 1% вітамін E — потужний антиоксидант, що нейтралізує вільні радикали, підсилює дію вітаміну С, робить шкіру м'якою і насиченою;

🔸 0,5% ферулова кислота — потужний антиоксидант рослинного походження, захищає шкіру від ушкоджень, спричинених вільними радикалами та УФ променями, працює на запобігання передчасному старінню шкіри. Підсилює дію вітаміну С, покращуючи його стабільність і підвищуючи ефективність дії.

🔸 екстракт соєвих бобів — містить високу концентрацію фітоестрогенів, покращує тургор шкіри, підвищує зволоженість шкіри.

Спосіб застосування:

Нанесіть кілька крапель на суху чисту шкіру і рівномірно розподіліть до повного поглинання. Використовуйте в денному догляді. Поєднуйте використання з сонцезахисним кремом, щоб забезпечити максимальний захист від сонця і зовнішніх агресорів протягом дня.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 30мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення: