Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Bioeffect egf serum 5ml антивікова сироватка з фактором росту 5 мл

1200 грн -50% 600 грн
Опис

Нова, не відкривалася, приїхала з Англії, мініатюра 5 мл.

Термін придатності 01/2026

Ціна на офіційному сайті за 15 мл - 129 фунтів (6200 грн!)

Вперше випущена в травні 2010 року сироватка EGF BIOEFFECT, яка отримала багато нагород, запустила серію засобів для догляду за шкірою на радари фанатиків краси в усьому світі. Протягом 18 місяців після появи на ринку колосальні 30% ісландських жінок у віці 30 років і старше інвестували в цей антивіковий еліксир завдяки усним рекомендаціям.

У цей момент ви можете подумати: «Що таке EGF?». Чесне питання! Це білок, який відіграє ключову роль у виробленні колагену та еластину, ми маємо його в надлишку в нашій молодості, і він поступово зменшується, коли ми дорослішаємо — хіба це не завжди так? Ця концентрована, надзвичайно чиста формула використовує фактор росту, отриманий з ячменю, разом із шістьма іншими інгредієнтами (це вірно, всього їх лише сім!), щоб значно зменшити вигляд тонких ліній і зморшок, значно підсилити сяйво, оновити шкіру та збільшити її товщину. ! Виготовлена без ароматизаторів, спирту та олії, ви можете бути впевнені, що ця сироватка доставляє вашій шкірі лише найчистіші ефективні інгредієнти.

Чому це культ
З точки зору трьох ісландських вчених-новаторів, BIOEFFECT є результатом десятиліття досліджень, а також прориву в біоінженерії, завдяки якому було створено копію EGF (епідермального фактора росту) на рослинній основі, що стало першим у світі! Завдяки прогресу біотехнології та чистим, ефективним інгредієнтам, розроблена наукою лінійка BIOEFFECT допомагає доповнити природний запас EGF у вашому тілі та сприяє здоровій, еластичній та сяючій шкірі. Серцем асортименту є ця сироватка EGF: революційна формула, яку хвалять редактори краси від Швеції до Канади за неперевершений ефект продовження молодості. І тепер ця вражаюча формула доступна також у зручному для подорожі розмірі.

Як використовувати
Щовечора нанесіть 2-4 краплі на чисту шкіру обличчя та шиї. Забезпечує інтенсивне відновлення шкіри під час сну. Зверху не потрібен інший засіб для догляду за шкірою - це так добре!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 5мл