Всі категорії
Додати товар

Киснева аква-есенція medi-peel aqua mooltox sparkling essence 100ml

990 грн
Опис

Киснева аква-есенція для інтенсивного зволоження Medi-Peel Aqua Mooltox Sparkling Essence миттєво заповнює нестачу вологи в клітинах епідермісу, формує бар´єр, що підтримує оптимальний рівень зволоження та захищає від зневоднення. Позбавляє сухості, стягнутості та лущення, повертає шкірі тонус і здорове сяйво.
Основа есенції - 46,9% комплексу Blue Waterlock, що складається з 5 видів гіалуронової кислоти, аквапоринів, 17 видів амінокислот, ектоїну та газованої коди. Такий склад здатний проникати глибоко в клітини епідермісу, заповнювати нестачу вологи в тканинах і надавати пролонговану зволожуючу дію. Захищає від зневоднення та трансепідермальної втрати вологи, виступає в ролі провідника для інших активів.
Продукт виготовлений із застосуванням особливої ліпосомальної технології FL Calming Some, завдяки якій всі активні агенти засобу проникають максимально глибоко в епідерміс, краще засвоюються та підвищують свою працездатність. Насичує шкіру киснем, уповільнює процеси старіння, повертає тканинам пружність та еластичність.
Запатентований елемент Questice® Liquid (Menthyl PCA) на 4.6 градусів знижує температуру шкіри, надає приємний охолодний ефект. Заспокоює подразнену шкіру, знімає свербіж та почервоніння. Прискорює загоєння вогнищ запалення та дрібних висипів.
Кисневий формат есенції у 7,9 разів підвищує абсорбуючу здатність шкіри, глибоко зволожує та дарує шкірі вологий фініш.

Додаткові компоненти, що діють:

AQUAXYL стимулює вироблення власної гіалуронової кислоти, допомагає шкірі утримувати вологу, запобігає сухості та утворенню зморшок, підвищує пружність та щільність тканин.Комплекс Blue Complex включає 6 видів рослинних екстрактів, що володіють антисептичною і відновлюючою дією, ефективно усуває сухість і стягнутість. Підвищує пружність та еластичність тканин.Екстракт чайного дерева має знезаражуючі та очищаючі властивості, пригнічує запальний процес та покращує стан шкіри з акне.Пантенол стимулює відновлення цілісності шкірних покривів, знімає почервоніння і подразнення, має ранозагоювальну властивість.7 видів пептидів відповідають за постійну регенерацію та оновлення клітин, надають глибокий anti-age вплив, скорочують видимість зморшок та перешкоджають утворенню нових, стимулюють процеси оновлення та регенерації, уповільнюють старіння клітин.Азулен має протизапальну, протиалергічну, антиоксидантну дію, стимулює регенеративні процеси.Екстракт імбиру має себорегулюючу дію, зменшує чутливість шкіри до зовнішніх подразників. Активізує обмінні процеси, глибоко живить та загоює.Аденозин стимулює синтез колагену, підвищує пружність та щільність, перешкоджає появі зморшок.
Підходить для сухої, нормальної та зневодненої шкіри.

Спосіб застосування: Розподіліть необхідну кількість есенції по шкірі та дочекайтеся появи бульбашок. Після того як засіб почне пінитися легкими рухами, що поплескують, допоможіть есенції вбратися.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?