Всі категорії
Додати товар

Perricone md cold plasma plus+ advanced serum concentrate 15 ml концентрат антивікової...

700 грн

розпродаж до 16 Травень

560 грн
Опис

Новий, не відкривався, приїхав з офіційного сайту Perricone з США, 15 мл.

Термін придатності 08/2025

Одна баночка, яка робить усе. Ця багатофункціональна електростанція використовує запатентовану рідкокристалічну систему доставки для швидшого та глибшого проникнення ключових інгредієнтів у поверхню шкіри. Націлено та значно покращує відчуття та зовнішній вигляд у разі втрати блиску, нерівномірної текстури, нерівного тону, зміни кольору, почервоніння, розширених пор, ліній, зморшок та втрати пружності.

Що це робить

Удосконалений концентрат сироватки, який сприяє 9 найбільш помітним ознакам здорової, молодої шкіри, націлюючи та покращуючи зовнішній вигляд:

Тонкі лінії
Зморшки
Розширені пори
Тупість
Нерівна текстура
Нерівний тон шкіри
Зміна кольору
Почервоніння
Втрата твердості
Чого очікувати

Текстура: концентрат сироватки

Консистенція: легка, швидко вбирається

Запах: без запаху
Інгредієнти
Естер вітаміну С

Надмірне освітлення та згладжування. Більш потужна, дуже стабільна та менш абразивна форма потужного антиоксиданту вітаміну С, ефір вітаміну С надає вигляду шкіри, багатої на колаген, розгладжує, освітлює та мінімізує зміну кольору з часом. На відміну від традиційного вітаміну С, ефір вітаміну С є жиророзчинним і легко засвоюється, що забезпечує максимальну антиоксидантну дію.

Омега 3, 6 і 9

Основний захист від вологи. Ці профжирні кислоти, які містяться у волоських горіхах і насінні льону, допомагають помітно наповнити шкіру та збільшити її сяйво з часом, зміцнюючи бар’єр шкіри від вологи та покращуючи її здатність утримувати воду. Омега 3 і 6 необхідні, але не зустрічаються в організмі природним шляхом.

Трипептид міді

Освіжити та омолодити. Потужний природний комплекс із трьома амінокислотами допомагає відновити суху шкіру для значно пружнішого, гладкого та молодшого вигляду. Ця трійка амінокислот добре засвоюється та допомагає захистити від агресорів зовнішнього середовища.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 15мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?