Всі категорії
Додати товар

Підсушуючий лосьйон для лікування акне прищів та вугрів mario badescu drying lotion...

850 грн
Опис

Підсушуючий лосьйон для лікування акне прищів та вугрів Mario Badescu Drying Lotion 29млл Подсушивающий лосьон акне прыщей и угрей
Підсушуючий лосьйон для лікування акне Mario Badescu Drying Lotion – є швидкодіючим, ефективним точковим лікуванням акне. Спеціально розроблено з використанням саліцилової кислоти, сірки та оксиду цинку, які допомагають витягувати забруднення зі шкіри та усувають неприємні проблеми та покращують її стан. Цей лосьйон відмінно підходить для усунення плям на обличчі, спині, грудях та шиї та практично за одну ніч здатний знищити прищ. Більшість засобів такого подібного догляду можуть нашкодити ніжній та чутливій шкірі, але цей лосьйон підійде всім. Він висихає повністю за 20 хвилин, заспокоює почервоніння та легко розтушовується, приховуючи більшість недоліків. Також є своєрідним бар'єром між запаленням і косметикою.

Основні інгредієнти:

Каламін - крім адсорбції зайвого жиру з поверхні шкіри (що сприяє профілактиці запалень), він носить ще й додатковий (декоративний) ефект: шкіра стає рівномірнішою за тоном і набуває свіжішого вигляду. Також каламін має заспокійливий ефект, знімає роздратування і бореться з його причиною.
Цинк - контролює вироблення кожного сала, завдяки чому перешкоджає утворенню запалень та чорних крапок. Крім того, мікроелемент бере участь у регенерації шкіри, чому садна, ранки і прищики гояться швидше.
Сірка - виступає як антисептик, вона запобігає росту бактерій, а як кератолітик - речовина, що викликає активне відлущування мертвих клітин, - оновлює шкіру.
Саліцилова кислота - має антибактеріальну, протизапальну дію, а також допомагає прискорити процес загоєння. А також розм'якшує пробки, що знаходяться у фолікулах і верхній шар шкіри.
Виграні нагороди:

Нагорода Allure Readers' Choice Awards 2020, Акне
Премія Beauty Inc за найкращий догляд за шкірою, 2021 р., прищі
Спосіб застосування:

Наносити на ніч після очищення та тонізування шкіри.
Зануріть ватну паличку в рожевий осад на дні флакона.
Нанесіть прямо на проблемні зони, не втирайте.
Дайте висохнути та змийте вранці.
Запобіжні заходи:

Не струшуйте пляшку.
Чи не втирати.
Не використовуйте на пошкодженій шкірі.
Не наносьте на область навколо очей.
Не занурювати ту саму ватну паличку в пляшку знову. Використовуйте інший бік ватяної палички, щоб не забруднити продукт бактеріями.
Порада:

Як би ви не були спокушені, не трясіть пляшку! Якщо все струшували - просто поставте пляшку на рівну плоску поверхню. Дайте йому спокій на кілька годин, і вуаля: ваш Mario Badescu Drying Lotion готовий і виглядає абсолютно новим. Ви також можете використовувати його для боротьби з поверхневими плямами на спині, грудях та шиї.

Склад:

Isopropyl Alcohol, Aqua (Water, Eau), Calamine, Camphor, Sulfur, Zinc Oxide, Talc, Glycerin, Salicyclic Acid, CI 77891 (Titanium Dioxide)

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Бежевий
Розмір:
  • 30мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?