Всі категорії
Додати товар

3w clinic collagen natural time sleep ampoule 60ml сироватка з колагеном

266 грн -35% 173 грн
Опис

знижка 50% термін 04,2025
Вік: 25+
Призначення: відновлення, освіження, живлення, згладження, розслаблення
Час застосування: нічний
Стать: для жінок
Класифікація: натуральна
Тип шкіри: всі типи
Країна ТМ: Корея
Зроблено в: Корея
Об'єм: 60ml

Антивікова нічна ампульна сироватка для обличчя з колагеном від корейського бренда 3W CLINIC живить шкіру, повертає їй пружність і еластичність. Чудово підійде для сухої та зневодненої шкіри. Унаслідок використання неабияк поліпшується колір обличчя, розгладяться зморшки, шкіра стане еластичнішою, підтягнеться овал обличчя. Основний активний компонент засобу гідролізований колаген покращує загальний стан шкіри: згладжує та вирівнює її, робить пружною й еластичною, прибирає дрібні зморшки та освіжає. Має ранозагоювальну та заспокійливу дію, утримує вологу в глибоких шарах шкіри та заповнює зморшки зсередини подібно до ін'єкцій філерів.

Активні компоненти:

Колаген: зміцнює шкіру, робить її пружнішою й еластичнішою, допомагає скоротити зморшки та підвищує її загальну якість.
Алое вера: зволожує й пом'якшує шкіру, прискорює її регенерацію й заспокоює подразнення.
Екстракт зеленого чаю: містить антиоксиданти, які захищають шкіру від впливу вільних радикалів, зменшують запалення й подразнення.
Сік кавуна містить разючу кількість антиоксидантів, серед яких — аскорбінова кислота, каротин, ніацин та інші. Ці компоненти надають чудовий ефект на шкіру, що в'яне, чудово справляються з першими ознаками старіння, омолоджують, відновлюють і підтягують шкіру, роблять її пружною й еластичною.
Ніацинамід (амід нікотинової кислоти, нікотинамід, вітамін PP, вітамін В3) ефективний у разі вікових змін шкіри: він збільшує синтез колагену, скорочує зморшки, вирівнює шкіру та освітлює пігментні плями. прискорює оновлення шкіри, покращує її еластичність і бар'єрну функцію.

Після використання тонера візьміть необхідну кількість сироватки та нанесіть рівномірно на шкіру до повного вбирання.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 60мл
Інгредієнти:
Вітамін Е Ніацинамід Алое
Сфера застосування:
Обличчя

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?