Всі категорії
Додати товар

3w clinic hyaluronic natural time sleep ampoule 60ml гіалуронова сироватка

172 грн -14% 149 грн
Опис

ЗНИЖКА 56% термін 15.10.2024
Нічна ампульна сироватка 3W Clinic Hyaluronic Natural Time Sleep Ampoule Зволожувальна 60 мл
Вік: 25+
Призначення: антивіковий, відновлення, від зморщок, від перших ознак старіння, живлення
Час застосування: нічний
Стать: для жінок
Класифікація: натуральна
Тип шкіри: всі типи
Країна ТМ: Корея
Зроблено в: Корея
Об'єм: 60ml

3W Clinic Hyaluronic Natural Time Sleep Ampoule — це нічна сироватка ампула преміумкласу, яка допомагає оживити та зволожити шкіру, розроблена на основі кількох видів гіалуронової кислоти. Гіалуронова кислота входить до складу нашої шкіри та відповідає за регенерацію та відновлення. Але з віком запаси природної гіалуронової кислоти в шкірі помітно зменшуються, вироблення її шкірою стає слабкішим, звідси сухість шкіри, зморшки та інші вікові зміни шкіри. Гіалуронова кислота також сприяє виробленню еластину та колагену.

Засіб ідеально підходить для шкірного покриву, який втратив еластичність. Воно відновлює шкіру, зменшує почервоніння, робить її гладкою, чистою та сяйливою здоров'ям, пом'якшує шкіру та вирівнює тон.

Сироватка містить рослинні екстракти, які живлять шкіру та сприяють її зміцненню.
Алое вера: зволожує й пом'якшує шкіру, прискорює її регенерацію й заспокоює подразнення.
Екстракт зеленого чаю: містить антиоксиданти, які захищають шкіру від впливу вільних радикалів, зменшують запалення й подразнення.
Сік кавуна містить разючу кількість антиоксидантів, серед яких — аскорбінова кислота, каротин, ніацин та інші. Ці компоненти надають чудовий ефект на шкіру, що в'яне, чудово справляються з першими ознаками старіння, омолоджують, відновлюють і підтягують шкіру, роблять її пружною й еластичною.
Ніацинамід (амід нікотинової кислоти, нікотинамід, вітамін PP, вітамін В3) ефективний у разі вікових змін шкіри: він збільшує синтез колагену, скорочує зморшки, вирівнює шкіру та освітлює пігментні плями. прискорює оновлення шкіри, покращує її еластичність і бар'єрну функцію.

Після використання тонера візьміть необхідну кількість сироватки та нанесіть рівномірно на шкіру до повного вбирання.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 60мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Класифікація:

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?