Всі категорії
Додати товар

Farmstay dr.v8 ampoule solution hyaluronic acid ампульна сироватка з гіалуроновою кислотою

420 грн
Опис

Ампульна сироватка з гіалуроновою кислотою FarmStay DR.V8 Ampoule Solution Hyaluronic Acid потужний засіб для боротьби із сухістю, лущенням, зневодненням. Забезпечить необхідне щоденне зволоження і підтягне овал обличчя, розгладжує дрібну сіточку зморщок і вирівнює рельєф шкіри, повертає шкірі молодість, ідеальну текстуру та колір.

Гіалуронова кислота, що входить до складу сироватки, зв'язує й утримує молекули води в клітинах шкіри та сприяє підтримці рівня вологості шкіри. Вона стимулює роботу фібробластів, які відповідають за утворення колагену й еластину. Також вона виконує інші важливі функції — підсилює колагенові волокна, покращує тонус і пружність, підвищує місцевий імунітет шкіри. Покращує рельєф шкіри, запобігає старінню шкіри, розгладжує зморшки, ефективно зволожують і захищають шкіру, запобігає формуванню рубців. Має противірусну, бактерицидну, ранозагоювальну дію.

Регулярне застосування сироватки призводить до зменшення наявних ознак в'янення: сіточка дрібних зморщок згладжується, а глибокі стають менш вираженими, шкіра зміцнюється, овал обличчя стає чіткішим. Крім того, сироватка запобігає появі нових зморщок, уповільнює процеси старіння шкіри.

Спосіб застосування: нанести на очищену та тонізовану шкіру обличчя кілька крапель сироватки та розподілити погладжувальними рухами, а потім прикласти долоні на кілька секунд до обличчя, щоб їхнє тепло допомогло сироватці максимально увібратися.

Підходить для будь-якого типу шкіри.

30 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?