Всі категорії
Додати товар

Medi-peel extra super 9 plus pore tox ampoule пілінг-сироватка для очищення та звуження пор

725 грн
Опис

Активні інгридієнти: Аденозин, Ніацинамід
Тип шкіри: Вікова, Жирна, Комбінована, Проблемна
Основна дія: Зволоження, Звуження пір, Очищення пір
Об’єм: 30 мл
Вік: 25+, 30+, 35+, 40+
Виробництво: Південна Корея

Ампула Pore Tox вирішує відразу 7 типів проблем шкіри та допомагає у догляді за порами до заспокоєння шкіри. Сироватка ефективно позбавляє жирових пробок, комедонів та інших забруднень, що провокують розширені пори та утворення чорних цяток.
Особливий концентрат проникає глибоко в пори, розм’якшує комедони і виводить на поверхню забруднення із пор, очищає шкіру без подразнень і пошкоджень.
Містить молочну кислоту, лимонну кислоту та екстракт плодів папайї для видалення старих омертвілих клітин шкіри.
Молочна кислота належить до альфа-оксикислот і є одним з основних компонентів NMF (природного зволожувального фактора). Надає зволожувальний ефект, який додатково підтримує гіалуронова кислота, покращуючи еластичність шкіри. Окрім зволожувальних і відлущувальних функцій, молочна кислота має також антибактеріальні й антивікові властивості, діє як регулятор pH.
Ніацинамід – сприяє стимуляції синтезу колагену і поліпшенню захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи зі шкіри та знизити пігментацію, пом’якшує, підвищує еластичність шкіри, зволожує, звужує пори, заспокоює, освітлює.
Аденозин – амінокислота, яка формується в клітинах. Сприяє позбавленню від зморшок. Надає судинорозширювальну і антиагрегантну дію, покращує макро- і мікроциркуляцію, визначає сприятливу дію на трофіку тканин і процеси регенерації.
Гіалуронова кислота є природним компонентом клітин шкіри і унікальним зволожувачем. Пов’язує і утримує молекули води в клітинах шкіри і сприяє підтримці рівня вологості шкіри. Стимулює роботу фібробластів, які відповідають за утворення колагену і еластину. Також вона підсилює колагенові волокна, покращує тонус і пружність, підвищує місцевий імунітет шкіри.
Ацетил гексапептид-8 – пептид, що складається із 6 амінокислот. Зменшує глибину зморшок, викликаних рухом мімічних м’язів обличчя, надає “ефект ботоксу”. Після нанесення на шкіру проникає в базальний шар епідермісу, де він здійснює модуляцію м’язових скорочень.
Лактобактерії – освітлюють, зволожують, усувають почервоніння, регулюють вироблення меланіну в епідермісі, м’яко відлущують ороговілий шар і прискорюють процеси регенерації.
Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість засобу на проблемну область та розподіліть по поверхні шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна
Призначення:
Антиакне Матуюче

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?