Всі категорії
Додати товар

Рекомендую 🔥 ультрапроникна регенеративна сироватка з цирамідами ультра увлажнение .

129 грн
Опис

🛑50 мл — повнорозмірний 1120 г.
🛑5 мл у пробний варіант "розпиву" тари з темного скла з піпеткою — 129.
❤️10 мл тара з темного скла з піпеткою 258.
🛑Призначення
Глибоке зволоження, Інтенсивний догляд, anti aging, заощадження.
🛑Тип шкіри
Вікова шкіра, Комбінована шкіра, Суха шкіра, асопічна й алергічна.
🛑Сфера застосування
Навколо очей, атмосфера.
Особливості
Без парабенів, Без силіконів, Без спирту, без мінеральної оливи

Сироватка відновлює дефіцит ліпідів (у дефіциті 35+) у роговому шарі, запобігає сухості та зневодненню, підвищує бар'єрні властивості шкіри, роблячи її стійкішою до алергенів та інфекцій, зміцнює, надає еластичність і глибоке зволоження.

Цераміди — ключ до здоров'я шкіри, останні дослідження показують, що регулярне застосування церамідів зовні та всередину неабияк зміцнює бар'єрні властивості сухої, зневодненої й тонкої шкіри.

Вперше у світі для виготовлення активних компонентів Unlabel використовується надвисокий тиск 100MPa, еквівалентного тиску на глибині 10 000 метрів. Це дає змогу домогтися максимальної чистоти та концентрації складу на рівні професійної косметики, але за доступною ціною.

Una Tokyo — марка сучасного технологічного та безпечного догляду за шкірою з урахуванням урбаністичних проблем. Збільшує тиск несприятливих чинників середовища, включно з якістю повітря, води, світло моніторів, "молодієм" проблеми зневоднення, ранніх зморщок, тьмяності, пігментації й алергічності шкіри. Завдяки високим технологіям оброблення сировини й інноваційному підходу до формул косметика Una ефективно працює й не викликає алергії, покращуючи якість шкіри за мінімальних зусиль.

Рекомендується для тих, хто відчуває брак зволоження, попри всі зусилля. Обов'язково варто спробувати тим, у кого суха та зневоднена шкіра, розширені в'ялі пори з браком еластичності, втрата тонусу та пружності, тим, хто страждає від відчуття стягнутості шкіри впродовж дня. Підходить для чутливої шкіри, під час куперозу та атопічного дерматиту.

Цераміди, бувши спорідненими шкірі ліпідами, відновлюють захисний бар'єр шкіри. Отримуючи захист, шкіра краще тримає зволоження, копіює більше ресурсів для того, щоб чинити опір алергенам і краще регенерувати. Згідно з дослідженнями, церамідна підтримка неабияк покращує стан шкіри під час дерматиту. Здорова, але схильна до сухості шкіра під час додавання до догляду церамідів покращує свою якість, набагато краще вбирає догляд, стає гладкішою.

Чутлива шкіра стає менш сприйнятливою, проходить свербіж і почервоніння. Цераміди також чудово підтримують шкіру в міжсезоння.

Натуральний вітамін Е в складі сироватки зменшує зморшки, покращує регенерацію шкіри.

Полісахарид пулулан покращує вологоутримувальну здатність.

Формула сироватки, оброблена під надвисоким тиском, набуває високої біозасвоюваності та рівномірно розподіляється в роговому шарі.

цераміди застосовуються в косметиці давно, але актуальні дослідження показують, що їхня функція набагато важливіше, ніж просто усунення сухості. По суті, вони потрібні всім, зайвими не будуть! Оскільки доросла шкіра схильна до підвищення чутливості та зниження захисного бар'єра.
вранці та ввечері після вмивання наносьте сироватку на шкіру обличчя й шиї, включно з зоною навколо очей.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 5мл
  • 10мл
  • 50мл
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Професійна Елітна
Призначення:
Антиакне Антивікове Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?