Всі категорії
Додати товар

Есенція-ролер veze для очей з гіаулуроновой кислотою подвійне зволоження

139 грн
Опис

Есенція VEZE — це вискокоякісний догляд для зони навколо очей у формі ручки з кулястим металевим накінечником. Таким чином цей засіб зробить ефективнішою боротьбу з набряклістю, темними колами та ознаками старіння. Завдяки м'якому механічному масажу й охолоджувальній дії, ролери стали річчю номер 1 у жіночій косметичці.

Регулярне застосування есенції позбавить вас набряклостей (мішків під очима), темних кругів, зникнуть дрібні зморшки, глибші — розгладяться. Ваші повіки матимуть здоровий і доглянутий вигляд. А погляд стане сяйючим і відпочилим.

Ролер виготовлений із металу та сам собою несе прохолоду. Але щоб посилити освіжаючий ефект, можна тримати засіб у холодильнику. Холод стимулюватиме відтік зайвої рідини з тканин і справлятисяме з позначеними під очима мішками. Також ролер зручно тримати в косметичці та використовувати за потреби в поїздках, щоб швидко привести себе в лад на відпочинку або в поїздці по роботі.

Кульковий аплікатор дає змогу доглядати за шкірою навколо очей за потреби, не задіючи руки: офіс, літак. Також ролер дає прекрасний масажний ефект, який у рази посилить дію догляду.

АКТИВНІ РЕЧОВИНИ
Активні речовини есенції VEZE, глибоко проникаючи в шкірний покрив, працюють для того, щоб шкіра мала молодий вигляд, а ваш погляд сяяв здоров'ям. Завдяки одночасному зволоженню, живленню і запуску внутрішніх процесів регенерації регулярне застосування ролера VEZE Eye Essence Hyaluronic Acid дає неповторний ефект — шкіра під очима стає пружнішою, щільнішою і еластичною. Гіаулуронова кислота у складі засобу інтенсивно зволожують суху шкіру, розгладжує дрібні та глибокі зморшки, у такий спосіб омолоджуючи шкіру навколо очей, помітно освітлює й підтягують епідерміс, чинить протинабрякову дію, відновлюють на клітинному рівні живлення і зміцнюють тугор.

КОМПЛЕКСНИЙ ПІДХІД ЕСЕНЦІЯ+МАССАЖ
Якщо додати легкий масаж, то ролер буде задіяний на всі 100%. Бо масаж покращує кровообіг і лімфоток, виводить зайву рідину, зміцнює стінки судин, висвітлює шкіру під очима, прибирає темні кола, надає ніжній шкірі під очима більш доглянутий і здоровий вигляд, приховуючи сліди втоми та недосипання.

Також вирівнює текстуру та рельєф шкіри, позбавляє епідерміс в'ялості, покращує тонус, а разом із цим обличчя отримує здоровий колір, зморшки згладжуються, а через це навіть поліпшується настрій.

Інструкція щодо використання:

Проводьте масажною насадкою від зовнішнього куточка ока до внутрішнього, починаючи коло з верхньої повіки та закінчуючи на нижній (початок у напрямку до скроні, потім — до перенісся). Засіб має легку свіжу текстуру та швидко вбирається (а завдяки роліку ще й рівномірно наноситься), тому додатково вбивати залишки засобу пальцями зазвичай не потрібно. Після повного вбирання сироватки нанесіть крем для закріплення ефекту з догляду. Есенцію необхідно використовувати вранці та ввечері після очищення й тонізації шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 15мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?