Всі категорії
Додати товар

Крем гель для видалення шрамів та рубців lanbena tcm scar and acne mark removal gel

285 грн
Опис

Крем гель для видалення шрамів та рубців Lanbena TCM Scar And Acne Mark Removal GelOintment

Якщо вас засмучують ямки, викликані прищами, шрами від прищів, сліди від укусів комах, сліди тертя тощо, а також якщо непокоять сліди опіків, порізів, сліди операції, що впливають на красу та позбавляють впевненності у власній зовнішньості, то вам стане в нагоді гель для видалення шрамів та рубців Lanbena TCM Scar And Acne Mark Removal Gel Ointment.

Основні інгредієнти:

Екстракт кореня женьшеню - надає регенеруючий вплив, загоює ранки та тріщини,знезаражує, захищає від шкідливого впливу зовнішніх факторів, пом'якшує татонізує. Знімає почервоніння та подразнення, підвищує ступінь засвоєннякорисних речовин епідермісом, гальмує процеси в'янення шкіри.

Екстракт софори японської - чинить загоювальну, регенеруючу, бактерицидну дію, насичує шкіру вітамінами, зміцнює стінки судин, працює як антиоксидант.

Екстракт шовковиці - вситупає як кондиціонер для шкіри, протизапальний, антиоксидант, регенеруючий засіб, знімає подразнення, освітлює шкіру.

Екстракт центели азіатської - стимулює вироблення та оновлення власних колагенових волокон, збільшує щільність та еластичність тканин. Сприяє регенерації клітин, регулює гідроліпідний баланс. Має ранозагоювальну дію, допомагає прибирати рубці і пігментні плями.

Екстракт чайного дерева - має яскраво виражені протизапальні та антисептичнівластивості, нейтралізує почервоніння, лікує акне, сприяє швидкому загоєннюшкіри.

Екстракт родіоли рожевої - скорочує дрібні зморшки; підвищує пружністьшкіри; тонізує; має протизапальну дію; захищає від шкідливого впливу довкілля.

Гіалуронова кислота - активно зволожує, проводячи вологу глибоко в клітиниепідермісу, створює на поверхню шкіри бар'єр, що запобігає випаровуваннювологи і підтримує оптимальний рівень зволоження.

Трегалоза - надає потужну зволожуючу дію, уповільнює процеси старіння та має антиоксидантну активність.

Ніацинамід - сприяє стимуляції синтезу колагену та покращенню захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи зі шкіри та знизити пігментацію, пом'якшує, підвищує еластичність шкіри, зволожує, звужує пори,заспокоює, ефективний при використанні для чутливої шкіри, надає , освітлює.

Екстракт портулаку - має тонізуючу, антитоксичну дію, стимулює регенераціютканин, заспокоює і знімає запалення.

Арбутин - чудово відбілює пігментацію ірубці, здатний запобігти ультрафіолетовому випромінюванню.

Спосіб застосування:

Після загоєння рани очистіть поверхню рани. Нанесіть необхідну кількість есенції на поверхню шраму та рівномірно розподіліть 2-3 рази надень, якщо рана не чиста, її слід промити та висушити перед використанням.

Примітка: Використовуйте його кілька разів на день.Перед використанням очистіть та продезінфікуйте рани, а потім нанесіть на них трохи гелю задопомогою м'якого масажу.

Придбайте гель від шрамів та рубців прямо зараз, не затягуйте процеси відновлення!
Почніть застосовувати якомога швидше!

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари